Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Naisten softball-turnaus avasi Tokion olympialaiset – Japani jyräsi, pohjoisamerikkalaiset vahvoina

Japani softball olympialaiset
AOP

Tokion kesäolympialaiset alkoivat varhain keskiviikkoaamuna Suomen aikaa, kun naisten softball-turnaus käynnisti kisat.

Turnaus käynnistyi kolmella ottelulla, joissa kohtasivat Australia ja Japani, Italia ja USA sekä Meksiko ja Kanada. Pelit kulkivat vahvasti ennakkosuosikkien nuottien mukaan, sillä niin Japani, USA kuin Kanadakin ottivat vakuuttavat voitot.

Ensimmäisessä ottelussa Japani murskasi Australian lukemin 8-1. Kaksi ensimmäistä vuoroparia sujuivat vielä tasaisesti ja peli oli 1-1, kun Australian Michelle Cox ja Japanin Minori Naito onnistuivat. Vuoroparit 3-5 sujuivatkin sitten täysin japanilaisten merkeissä. Naito onnistui vielä kahdesti ja Nodoka Harada, Yamato Fujita, Saki Yamazaki, Eri Yamada sekä Yu Yamamoto kertaalleen.

Toisessa ottelussa Italia piinasi Yhdysvaltoja pitkään. Peli eteni 0-0:ssa aina neljänteen vuoropariin saakka, kunnes Valerie Arioto avasi juoksutilin jenkeille. Aubree Munro teki joukkueen toisen juoksun viidennessä vuoroparissa ja kun syöttäjät Cat Osterman ja Monica Abbot pitivät italialaiset nollilla, USA pääsi juhlimaan voittoaan.

Kolmannessa ottelussa Kanada ei jättänyt Meksikolle sanan sijaa loppulukemien ollessa 4-0. Kanada avasi vahvasti, kun Victoria Hayward ja Larissa Franklin onnistuivat juoksunteossa avausvuoroparissa. Jenn Salling onnistui kolmannessa vuoroparissa ja Hayward toistamiseen neljännessä ja syöttäjät Sara Groenewegen ja Danielle Lawrie nollasivat meksikolaislyöjät ja sillä Kanada otti avausvoiton.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut