Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

New York Jetsin apuvalmentaja Greg Knapp vakavassa liikenneonnettomuudessa

New York Jets Metlife Stadium NFL
AOP

New York Jetsin apuvalmentaja Greg Knapp joutui vakavaan liikenneonnettomuuteen tiistaina USA:n Kaliforniassa San Ramonin kaupungissa.

58-vuotias Greg Knapp oli pyöräilemässä San Ramonissa lähellä Danvillessä sijaitsevaa kotiaan Dougherty- ja Bollinger Canyon Road -katujen kulman lähellä, kun auto törmäsi häneen noin kello 14.50. Mies vietiin ensin San Ramonin Regional Medical Centeriin ennen kuin hänet siirrettiin John Muir Medical Centeriin Walnut Creekissä.

San Ramosin poliisin luutnantti Tami Williams kertoi, että kolarin tutkinta on edelleen kesken.

– Kaatumista tutkitaan edelleen, mutta pidätyksiä ei ole tehty ja tällä hetkellä ei ole todisteita huumeista tai alkoholista, jotka olisivat vaikuttaneet pyöräilijään tai autoilijaan.

Jetsin päävalmentaja Robert Saleh ylisti syöttöpelin koordinaattoriaan.

– Greg on niin hämmästyttävä yksilö, että on vaikea kuvitella hänen ja hänen perheensä kohtaamia haasteita. Gregin hauska luonne, ystävällinen asenne ja runsas tietämys ovat antaneet hänelle mahdollisuuden luoda aitoja yhteyksiä kaikkiin valmentajiin, pelaajiin ja henkilökuntaan siitä lähtien, kun hän on ollut täällä.

– Pyydän, että pidätte hänet rukouksissasanne, kun me kaikki haluamme hänen toipuvan tästä kamalasta onnettomuudesta.

Greg Knappin vaimo Charlotte Knapp toivoi tukea miehelleen yleisöltä.

– Jos kaikki voisivat vain jatkaa rukoilemista, koska tarvitsemme nyt pienen ihmeen. Pitäkää hänet vain rukouksissanne.

Myös Jets julkaisi lausunnon tilanteesta Greg Knappin perheen puolesta.

– Greg on hämmästyttävä isä ja aviomies, jonka intohimo elämään voi tuntea kaikessa kanssakäymisessä ihmisten kanssa. Hän on peruskivemme ja suurin kannattajamme, joka ajaa meitä kaikkia pyrkimään parantamaan itseämme joka päivä jatkuvalla rakkaudella ja inspiraatiolla.

– Vaikka monet tuntevat hänet saavutuksestaan ​​valmentajana, hänen vaikutuksensa isänä ja aviomiehenä ovat paljon suuremmat. Olemme niin onnekas, että saimme hänet elämäämme. Olemme kiitollisia vilpittömästi kaikille niille, jotka ovat jatkaneet yhteydenpitoa ja tukemista – se on merkinnyt meille paljon. Pyydämme teitä jatkamaan rukoilemista Gregin ja perheemme puolesta tänä aikana.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut