Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Olympialais-softballin toisena päivänä nähtiin kolme tiukkaa peliä

Japani softball olympialaiset
AOP

Olympialaisten softball-turnauksen toisena päivänä kohtasivat Yhdysvallat ja Kanada, Meksiko ja Japani sekä Italia ja Australia. Kaikki pelit ratkesivat yhden juoksun erolla.

Avausottelussa USA peittosi Kanadan niukasti 1-0. Yhdysvallat sai luotua painetta kahdessa ensimmäisessä vuoroparissa, mutta kaksi seuraavaa olivat tasaisempia. Kumpikaan ei saanut kuitenkaan juoksuja. Haylie McCleney avasi viidennen vuoroparin alkupuolella juoksutilin USA:lle. Kanada sai kiriä vielä aikaan, mutta USA sai pidettyä juoksijat kurissa ja nappasi niukan voiton.

Meksikon ja Japanin ottelu alkoi nopeilla paloilla, mutta toisessa vuoroparissa alkoi tapahtua, kun ensin Meksiko sai liikettä kentälle ja myöhemmin Japani avasi juoksutilin, kun Yamato Fujita teki kunnarin. Kaksi seuraavaa vuoroparia menivätkin taas nopeilla paloilla, mutta viidennessä vuoroparissa Meksikon Anissa Urtez ja Japanin Hitomi Kawabata onnistuivat.

Kuudes vuoropari kului taas nopeasti, mutta seitsemännellä Meksikon Suzannah Brookshire tasoitti nopeasti. Loppuvuoroparissa riitti toimintaa, muttei tuloksia. Meksiko aloitti myös kahdeksannen vuoroparin vahvasti, mutta Japani nappasi lopulta voiton, kun Eri Yamada ratkaisi ottelun. Loppulukemat olivat 2-3.

Italian ja Australian välinen peli alkoi vaatimattomasti, mutta toisessa vuoroparissa Australian Taylah Tsitsikronis avasi juoksutilin vahvan ulkopelivuoron jälkeen, joka jätti italialaiset taas nollille. Seuraavat viisi vuoroparia olivat todella tapahtumaköyhiä. Kummankin joukkueen ulkopeli peittosi vastustajan sisäpelin ja kun Italia ei saanut juoksuja aikaiseksi, otti Australia 1-0-voiton.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut