Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Tokion perjantai tarjoili niin jousiammuntaa kuin soutuakin

San An jousiammunta Etelä-Korea
AOP

Tokion kesäolympialaisten perjantain kohokohta olivat avajaiset, mutta urheilupuolella jousiammunta ja soutu olivat pääosissa.

Jousiammunta

Naisten jousiammunnan alkukilpailu meni vahvasti Etelä-Korean merkeissä. Maa nappasi kolme kärkisijaa, kun San An, Minhee Jang ja Chae-young Kang loistivat. Neljänneksi sijoittunut Meksikon Alejandra Valencia ei hävinnyt Anille kuin kuusi pistettä, joten kärkinelikko oli yhden nuolen sisällä toisistaan.

Suomalaisampujia ei naisten kilpailussa nähty, mutta Venäjän Ksenia Perova piti eurooppalaisten lippua korkealla sijoittumalla kahdeksanneksi. Tanskan Maja Jager oli paras Pohjoismaiden edustaja 25. sijallaan.

Miehissä Suomen lippua kantoi ylväästi Antti Vikström. Vikströmin kisa ajautui ongelmiin, kun ennen kisaa miehen jousi hajosi ja kesken kilpailun myös miehen varajousen tähtäin alkoi valua. Vika saatiin korjattua, mutta mies valahti sijalle 45.

Miesten alkukilpailun kärkikolmikon muodostivat Etelä-Korean Je Deok Kim, USA:n Brady Ellison ja Etelä-Korean Jin-hyek Oh. Kärkipää oli tiukka, sillä neljänneksi tullut Woojin Kim mahtui kahdeksan pisteen sisään Je Doek Kimistä. Paras eurooppalainen oli kuudenneksi tullut Hollannin Steve Wijler, paras pohjoismaalainen taas Vikström sijallaan 45.

Soutu

Soudussa nähtiin runsaasti toimintaa, kun sekä miesten että naisten yksiköt, pariairokaksikot ja pariaironelikot mittelivät paremmuudesta alkuerissä. Kumpikin sukupuoli kisasi kuudessa alkuerässä yksiköissä, kolmissa alkuerissä kaksikoissa ja kaksissa alkuerissä nelikoissa.

Norjan Kjetil Borch ja Kanadan Trevor Jones sekä Liettuan Mindaugas Griškonis vastasivat miehien yksikössä kovimmista suorituksista. Naisissa loistivat Irlannin Sanita Puspure, Kanadan Carling Zeeman, Sveitsin Jeannine Gmelin ja Valko-Venäjän Tatsiana Klimovich.

Miesten kaksikoissa nähtiin todella tasaisia taistoja, mutta Ranska Puola ja Hollanti olivat erien voittajat. Naisissa Uusi-Seelanti, Romania ja Hollanti hallitsivat. Nelikoissa miehissä voiton veivät Hollanti ja Puola, naisissa loistivat Saksa ja Kiina.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut