Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Tokiossa suuri mielenosoitus olympialaisia vastaan avajaisten alla

mielenosoitus Tokion olympialaiset
AOP

Japanin Tokiossa järjestettiin suuri mielenosoitus juuri ennen avajaisia sen stadionin ulkopuolella, jossa avajaiset järjestettiin. Mielenosoittajien sanoma oli selvä.

“Painu Helvettiin IOC”, “Painu Helvettiin olympialaiset” kaikuivat mielenosoittajien huudot väkijoukossa. Yhdysvaltalaislehti Washington Postin Tokiossa oleva toimittaja Michelle Ye Hee Lee jakoi Twitterissä videon, jolla mielenosoittajalauma raivoaa olympialaisten avajaisstadionin ulkopuolella.

Intialaislehti oli tavoittanut mielenosoittajan, joka kertoi mielenosoittajien selvän sanoman kaikkien kuultavaksi.

– Tänään on olympialaisten avajaisseremonia, ja vaadimme voimakkaasti sen peruuttamista, joten se on mielenosoitus olympialaisia vastaan. Nyt olympialiekki on tulossa Tokion metropolin hallituksen rakennukseen, joten nyt protestoimme täällä, mielenosoittaja kertoi India Today -lehdelle.

– Sen jälkeen me protestoimme yhdessä Harajukun asemalla ja sitten osoitamme mieltämme olympiastadionin lähellä. Poliisi on hyvin järjestäytynyt stadionin ympärillä, joten mielenosoituksen on oltava kaukana siitä. Yritämme päästä lähelle stadionia ja pitää mielenosoitusta yllä, mielenosoittaja jatkoi.

Lähde: India Today

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut