Seuraa meitä:

Tennis

Emil Ruusuvuori luovutuksella jatkoon

Emil Ruusuvuori eteni kahdeksan parhaan joukkoon Atlantassa.
AOP

Suomen miestenniksen ykkösnimi Emil Ruusuvuori eteni Atlantan ATP-250 turnauksen puolivälieriin kaatamalla toisella kierroksella Ranskan Benoit Pairen. Paire antoi luovutusvoiton suomalaiselle ottelun kolmannessa erässä pelin ollessa 1-1 (4-6, 6-4, 3-0).

Ruusuvuorella ei ollut paras syöttöpäivänsä, sillä Paire sai heti ottelun avauserässä useampia murtopalloja, mutta onnistui murtamaan suomalaisen syötön vasta tilanteessa 4-4.

Toisessa erässä Ruusuvuori paransi peliään ja oli tilanteen tasalla koko ajan parempi ja antoi ensimmäiset murtopallot ranskalaiselle vasta erän neljännessä syöttövuorossa, mutta onnistui pitämään syöttönsä. Lopulta suomalainen otti erän kymmenennessä pelissä itse murron ja samalla erävoiton 6-4 -lukemin. Ruusuvuorella oli Pairen syötössä yhteensä viisi eräpalloa.

Kolmannen erän alussa Ruusuvuori piti heti nollille ensimmäisen syöttönsä, mursi perään Pairen syötön ja piti tämän jälkeen omansa karaten 3-0 -johtoon. Tässä vaiheessa ranskalainen ilmoitti, että peli oli hänen osaltaan tässä ja jätti kentän.

Ruusuvuoren puolivälierä pelataan perjantain ja lauantain välisenä yönä Suomen aikaa. Mikäli suomalainen etenee välieriin kohtaa Ruusuvuori joko Jordan Thompsonin tai Brandon Nakashiman.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Pussit mainos pieni

Mainos

Gorilla Pieni

Lisää aiheesta Tennis