Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Lentopallo

Tuomas Sammelvuon valmentamalle Venäjän olympiaurheilijoille tappio lentopallossa

Tuomas Sammelvuo on toiminut Venäjällä valmentajana jo useamman vuoden.
AOP

Suomen lentopallomaajoukkueen entinen päävalmentaja Tuomas Sammelvuo koki ensimmäisen tappion Tokion olympialaisissa, kun suomalaisen valmentama Venäjän olympiaurheilijoiden lentopallojoukkue taipui Ranskalle 3-1 (25-21, 20-25, 25-17, 25-20) -lukemin.

Jean Patry oli Ranskan tehokkain 20 pisteellä. Pisteistä kolme tuli torjumalla. Venäjältä tehokkain pelaaja oli Maksim Mikhailov, joka teki 15 pistettä. Ottelussa nähtiin yhteensä vain kuusi ässää, joten kummankin joukkueen vastaanotto toimi erinomaisella tasolla.

Sammelvuon valmentama Venäjä oli kukistanut alkulohkossa ennen Ranska-tappiota niin Yhdysvallat kuin Brasiliankin ja matkalla lohkovoittoa kohden on kaatunut myös Argentiina. Sunnuntaina pelattavassa alkulohkon päätöspelissä Venäjä saa vastaansa lohkossa viimeisenä olevan Tunisian, joka on voittanut ainoastaan kolme erää turnauksen aikana. Mikäli Venäjä voittaa lohkonsa, niin vastaan puolivälieräotteluun asettuu joko Kanada, Iran tai Japani riippuen täysin päätöskierroksen peleistä.

Perjantaina lentopalloturnauksessa edettiin pitkälti ilman yllätyksiä. Kanada voitti puhtaasti Venezuelan 3-0, Brasilia kaatoi Yhdysvallat 3-1 ja Puola Japanin puhtaasti 3-0. Argentiinan ja Tunisian välinen ottelu venyi aina viidenteen erään asti, sillä altavastaaja Tunisia voitti ottelun kaksi ensimmäistä erää. Lopulta Argentiina hoiti kolme erää putkeen näytöstyyliin ja marssi 3-2 -otteluvoittoon. Näiden otteluiden lisäksi Italia kaatoi Iranin neljässä erässä lukemin 3-1.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Lentopallo