Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tokio 2020

Naisten kuulassa nähtiin historian kovatasoisin karsintakilpailu

Lilijao Gong oli vahvin karsinnassa.
AOP

Tokion olympialaisten yleisurheilu on täydessä vauhdissa ja ensimmäisen kisapäivän yksi mielenkiintoisimmista karsinnoista oli naisten kuulantyönnön karsintakilpailu.

Karsinnassa suora raja oli finaaliin 18,80 ja sen onnistui rikkomaan huikeasti kahdeksan urheilijaa. Karsinnan voitto lopulta maailman tilastokärki Kiinan Lijiao Gong, joka työnsi ensimmäisellään 19,46. Toinen karsinnassa oli Gongin maan nainen Jiayuan Song tuloksella 19.23. Neljä urheilijaa työnsi yli 19 metrin, kun Yhdysvaltojen Raven Saunders ja Ruotsin Fanny Roos täydensivät kvartetin.

Olympiavoittaja Valerie Adams käytti karsinnassa kaikki kolme työntöään, vaikka onnistui heti ensimmäisellä tekemään finaaliin riittäneen tuloksen 18,75. Adams liittyi kolmannella työnnöllään lopulta karsintarajan ylittäneiden joukkoon, kun työntö kantoi lukemiin 18,83.

Karsinnasta viimeisenä finaaliin eteni Saksan Sara Gambetta, jonka paras tulos oli 18,57. Naisten kuulan yksi mitalisuosikeista Jamaikan Danniel Thomas-Dodd oli ensimmäinen karsiutuja tuloksella 18,37. Thomas-Doddin lisäksi Saksan Christina Schwanitz ja Puolan Paulina Guba karsiutuivat loppukilpailusta. Kanadan Brittany Crew jäi karsinnassa ilman tulosta.

 

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tokio 2020