Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Alexander Zverev nappasi olympiakultaa miesten tenniksessä

Alexander Zverev valloitti Tokion kentät.
AOP

Saksan Alexander Zverev oli lopulta ylivoimainen miesten tenniksessä Tokion olympialaisissa. Zverev murskasi loppuottelussa Venäjän Karen Khachanovin 2-0 (6-3, 6-1) -erin ja maalle sen historian ensimmäisen olympiakullan tenniksestä. Tommy Haas oli vuoden 2000 Sydneyn kisoissa hopealla.

Zverev oli finaalissa aivan omaa luokkaansa. Avauserässä saksalainen mursi heti Khachanovin toisen syöttövuoron ja karkasi 3-1 -johtoon. Zverev antoi koko ottelun ainoan murtopallon venäläiselle erän kuudennessa pelissä, mutta Khachanov ei onnistunut käyttämään tätä hyödykseen. Lopulta saksalainen kuittasi avauserän toisella syötönmurrolla nimiinsä 6-3 -lukemin.

Toisessa erässä Zverev meni ensin omalla syötöllään 1-0 -johtoon ja mursi tämän jälkeen kahdesti Khachanovin syötön karaten jo viiden pelin turvin johtoon. Kuudennessa pelissä Khachanov piti oman syöttönsä, mutta Zverev tuli syöttämään 5-1 -tilanteessa erää sekä ottelua itselleen erehtymättä siinä.

Saksalainen pääsi aina välieriin asti helpolla. Zverev kaatoi neljännessä ensimmäisessä ottelussa häviämättä erääkään Yen-Hsun Lu’n, Daniel Elahi Galan Riverosin, Nikoloz Basilashvilin ja Jeremy Chardyn. Novak Djokovicia vastaan Zverev hävisi ensimmäisen erän välierässä puhtaasti 6-1 ja oli toista erää jo murrolla perässä, mutta voitti tämän jälkeen kahdeksan peliä putkeen ja karkasi voittoon sekä samalla olympialaisten loppuotteluun, jossa venäläisellä ei ollut palaakaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis