Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Ferrarin toimitusjohtaja näkee sähköautoihin panostavan tulevaisuuden positiivisena asiana

Ferrari
AOP

Ferrarin emoyhtiön Ferrari S.p.A.:n puheenjohtaja ja toimitusjohtaja John Elkann puhui Reutersin haastattelussa sähköautoilun tulevaisuudesta. Mies uskoo sen olevan hieno.

– Ferrari suhtautuu myönteisesti sähköisiin voimansiirtoihin siirtymisen ja on varma siitä, että se säilyttää johtavan asemansa korkean suorituskyvyn autojen markkinoilla, emoyhtiö Ferrari S.p.A.:n puheenjohtaja ja toimitusjohtaja John Elkann totesi aiemmin tällä viikolla.

Euroopan Unioni EU ehdotti viime kuussa uusien bensiini- ja dieselkäyttöisten autojen myynnin tehokasta kieltämistä vuodesta 2035 osana toimenpiteitä ilmaston lämpenemisen torjumiseksi. Tämä on haaste autovalmistajille, jotka ovat tehneet tehokkaista moottoreista keskeisen myyntivaltin.

Elkann kertoi analyytikoille maanantaina, että yritys näkee teknologian muutoksen mahdollisuutena.

– Pidämme asetusta tervetulleena. Sähköistyksen, elektroniikan ja muiden saatavilla olevien tekniikoiden tarjoama mahdollisuus antaa meille mahdollisuuden tehdä entistäkin selkeämpiä ja ainutlaatuisempia tuotteita, hän sanoi.

Elkann kertoi näkemyksistään vain viikkoja ennen kuin uusi toimitusjohtaja – teknologiateollisuuden veteraani Benedetto Vigna – siirtyy ruoriin 1. syyskuuta. Yksi Signan tehtävistä voisi olla uusien kumppanuuksien luominen Ferrarin nykyisten kontaktien mukaisesti Ison-Britannian Yasa Ltd:hen, joka on nyt osa Daimler AG:tä.

– Uskomme, että alan sisällä ja mikä tärkeintä, toimialamme ulkopuolella, hyödymme paljon kumppanuuksista ja yhteisistä ohjelmista, Elkann perusteli.

Ferrari on luvannut tuoda markkinoille ensimmäisen täysin sähköautonsa vuonna 2025. Maanantaina yhtiö ilmoitti toisen neljänneksen oikaistun ydinvoiton EBITDA:n kolminkertaistuneen 386 miljoonaan euroon, kun ennusteet toipuivat korona-pandemian aiheuttamasta kuopasta verrattuna viime vuoden vastaavana aikana. Se ylitti analyytikoiden keskimääräisen 373 miljoonan euron ennusteen.

Ferrari nosti tämän vuoden teollisen vapaan kassavirran ohjaustaan ​​noin 350 miljoonaan eurosta noin 450 miljoonaan euroon, mutta jätti ennusteet nettotuloista ja oikaistusta ydinvoitosta EBITDA:sta ennallaan. Sen Milanossa noteeratut osakkeet laskivat jopa 3,45% tulosten jälkeen. Ne sulkeutuivat 1,9%.

Citi-analyytikkojen mukaan ennallaan oleva tulosohjeistus vahvoista toisen vuosineljänneksen tuloksista huolimatta herätti huolta siitä, että marginaalien odotettiin joutuvan paineen alle toisella puoliskolla.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1