Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Lentopallo

Tuomas Sammelvuon valmentama Venäjän olympiakomitean joukkue finaaliin

Tuomas Sammelvuo on toiminut Venäjällä valmentajana jo useamman vuoden.

Tuomas Sammelvuo teki historiaa suomalaisena valmentajana toimiessaan Venäjän olympiakomitean lentopallojoukkueen päävalmentajana, kun joukkue eteni Tokion olympialaisten miesten lentopallon loppuotteluun. Välierässä Sammelvuon luotsaama Venäjä kaatoi Brasilian 3-1 (18-25, 25-21, 26-24, 25-23) -lukemin ja kohtaa loppuottelussa Ranskan, joka kaatoi omassa välierässään Argentiinan tylysti 3-0 (25-22, 25-19, 25-22) -lukemin.

Venäjän paras pistemies Brasiliaa vastaan oli hakkuri Maksim Mkihaylov, joka teki 22 pistettä. Mikhaylov iski hyökkäämällä 20 pistettä ja otti kaksi torjuntaa. 15 syötöstään yksikään ei päätynyt ässäksi. Egor Kliuka säesti Mikhaylovia tekemällä 15 pistettä.

Brasilian paras oli hakkuri Yoandy Leal, joka teki ottelussa 18 pistettä. Leal syötti ottelussa yhden ässän ja teki hyökkäyksistä 17/33 pistettä. Lucas Saatkamp oli toiseksi tehokkain ottamalla neljä torjuntaa ja tekemällä yhteensä 13 pistettä.

Ranska on ainut joukkue olympialaisissa, joka on onnistunut Venäjän kaatamaan. Tämä tapahtui alkulohkon neljännellä kierroksella, kun Ranska oli parempi erin 3-1. Loppuottelu Venäjän ja Ranskan välillä pelataan lauantaina kello 15.15.

Pronssiottelu käydään Argentiinan ja Brasilian välillä lauantai-aamuna Suomen aikaa kello 7.30.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Lentopallo