Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Jannik Sinner ainut sijoitettu pelaaja Washingtonin ATP-kisan välierässä

Jannik Sinner
AOP

Italian superlupaus Jannik Sinner eteni ainoana sijoitettuna pelaajana tenniksen Washingtonin ATP-500 kilpailun neljän parhaan joukkoon. Viidenneksi sijoitettu Sinner kaatoi omassa puolivälierässään Yhdysvaltain Steve Johnsonin puhtaasti 2-0 (6-4, 6-2) -erin.

Välierässä Sinner kohtaa Yhdysvaltain suuryllättäjä Jenson Brooksbyn, joka oli ennen turnausta ATP-listan sijalla 130. Brooksby kaatoi puolivälierässä Australian John Millmannin 2-0 (6-1, 6-2) -erin. 20-vuotias Brooksby ei ole hävinnyt erääkään koko turnauksessa ja matkalla välieriin on kaatunut Kevin Anderson, Frances Tiafoe, Felix Auger-Aliassime Millmannin lisäksi.

Toisessa välierässä lauantain ja sunnuntain välisenä yönä kohtaavat Japanin Kei Nishikori ja Mackenzie McDonald. Nishikori kaatoi perjantain ja lauantain välisenä yönä yllättäjä Lloyd Harrisin, joka tiputti Rafael Nadalin aiemmassa ottelussa. Nishikori voitti Harrisin 2-0 (6-3, 7-5) -erin ja mursi vastustajansa syötön yhteensä neljä kertaa.

McDonald onnistui kaatamaan maanmiehensä Denis Kudlan myös muiden välieriin selvinneiden tavoin 2-0 (6-3, 6-2) -erin. McDonald otti ottelun vahvaan hallintaan heti ensimmäisessä erässä murtamalla heti Kudlan ensimmäisen syötön. Toisessa erässä Kudla siirtyi johtoon pitämällä ensimmäisen syöttönsä, mutta menetti tämän jälkeen kaksi syöttöä putkeen. McDonald antoi koko ottelussa Kudlalle vain yhden murtopallon.

Sinnerin ja Brooksbyn välierä on lauantai-iltana kello 23.00 ja toinen välierä tämän perään.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis