Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Fabio Fognini voitti värikkäässä kamppailussa saksalaisen syöttötykin

Fabio Fognini jatkaa toiselle kierrokselle Torontossa.
AOP

Italian kokenut Fabio Fognini eteni jatkoon Kanadan Masters-1000 kisassa ensimmäiseltä kierrokselta, kun 34-vuotias temperamenttinen pelaaja kaatoi kolmessa erässä Saksan Jan-Lennard Struffin 2-1 (6-7, 6-2, 6-4) -lukemin. Fognini kohtaa toisella kierroksella Venäjän Andrey Rublevin, joka on sijoitettu turnauksessa neljänneksi.

Ensimmäinen erä oli todella tasainen. 4-4 -tilanteessa Fognini eteni murrolla johtoon, mutta Struff mursi heti perään takaisin. Lopulta erä venyi tiebreakiin, joka meni saksalaiselle selvästi 7-2 -lukemin. Tiebreakissa 6-0 -tilanteessa Fognini syötti alakautta syöttönsä ja onnistui jopa voittamaan tämän.

Toisessa erässä Fognini karkasi kahdella syötönmurrolla 4-0 -johtoon, mutta pelasi äärimmäisen välinpitämättömästi. Italialainen pyysi kentälle fysion ja lääkärin. Pelaajalta mitattiin verenpaineet ja sokerit, ja lopulta kokenut tennistähti pystyi jatkamaan ottelua. Fogninin heikosta pelaamisesta huolimatta saksalainen ei onnistunut kääntämän erää itselleen vaan taipui 6-2 -lukemin.

Heti kolmannen erän alussa Struff sai haluamansa syötönmurron ja eteni tämän turvin aina 4-3 -johtoon. Tässä vaiheessa Fognini otti pelin haltuunsa murtamalla kaksi kertaa saksalaisen syötön putkeen ja matkaamalla erävoittoon 6-4.

Struffin kausi jatkuu ensi viikolla Cincinnatin Masters-1000 kisassa ja ennen US Openia saksalainen pelaa myös Winston-Salemin ATP-250 kisan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis