Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Tenniksen Masters-sarjan turnauksessa nähtiin eriskummallinen episodi

Daniil Medvedev tennis Venäjä
AOP

Venäjän Daniil Medvedev ja Kazakstanin Aleksandr Búblik kohtasivat tenniksen Masters-sarjan Toronton-turnauksessa. Medvedev vei ottelun nimiinsä, mutta menetti yhden pisteen eriskummallisella tavalla.

Tilanteessa Daniil Medvedev oli syöttövuorossa ja lyhyen pallottelun jälkeen Aleksandr Búblik venyi palauttamaan Medvedevin lyöntiä lyömällä pallon jalkojensa välistä. Venäläinen pääsi tälläämään voimalla palloon ja lyönti lähti suoraan kohti kazakstanilaista, joka sai vielä kaatuessaan palautettua pallon, mutta Medvedev kuittasi helpon pisteen tilanteessa Búblikin maatessa maassa edellistilanteen jäljiltä.

Ottelun tuomari tuomitsi tilanteessa pisteen kuitenkin Búblikille hindrance-tuomiolla, joka tarkoittaa vastustajan häirintää. Medvedev oli rikkonut sääntöä, joka kieltää puhumisen pallon ollessa pelissä. Medvedev oli pyytänyt anteeksi Búblikilta lyötyään pallon suoraan tätä päin.

Medvedev ei kuitenkaan sulattanut tuomiota, sillä hän totesi tuomarille, että tuomio on täysin typerä, koska Búblik ei pystynyt pelaamaan pistettä kunnolla loppuun Medvedevin lyönnin vuoksi ja siksi Medvedev pyysi anteeksi. Búblikia tilanne lähinnä nauratti.

Lopulta sekaannuksen jälkeen, jonka aikana Búblik luuli saaneensa pistemenetystuomion, tuomari ilmoitti, että Medvedev oli rikkeen tekijä ja määräsi pisteen Búblikille. Pelaajat vielä kysyivät, uudelleenpelataanko piste, mutta tuomari pysyi tuomionsa takana.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis