Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Yleisurheilu

Kilpakävelijä Maria Guadalupe González Romero sai jatkoa doping-pannaansa

kilpakävely
AOP

Meksikolainen kilpakävelijä Maria Guadalupe González Romero on hävinnyt valituksensa vetoomustuomioistuimessa ja hänen doping-pannansa jatkuu vielä yli viisi vuotta.

Kurinpitoelin Athletics Integrity Unit AIU antoi 10. joulukuuta 2018 Maria Guadalupe González Romerolle huomautuksen dopingin-sääntöjen rikkomisesta IAAF:n antidopingsääntöjen ADR:n 2.1- ja 2.2-artiklojen mukaisesti sen jälkeen, kun hänen testituloksensa oli näyttänyt kiellettyjä aineita.

32-vuotias González Romero pyysi asian ratkaisemista kurinpitotuomioistuimessa. Kuuleminen pidettiin 17. huhtikuuta 2019 ja päätös annettiin 9. toukokuuta 2019. Ensimmäisessä päätöksessä määrättiin urheilijalle neljän vuoden kilpailukielto tuomionantopäivästä alkaen. González Romero valitti ensimmäisestä päätöksestä 7. kesäkuuta 2019 Urheilun välimiesoikeuteen CAS:ään. CAS hylkäsi valituksen 2.7.2020.

AIU lähetti 13. heinäkuuta 2020 González Romerolle huomautuksen, joka koski ADR-sopimuksen 2.5-artiklan rikkomista, jonka mukaan hän oli häirinnyt tai yrittänyt manipuloida mitä tahansa dopingvalvonnan osaa.

Kurinpitolautakunta, jonka asiamiehenä toimii Lucas Ferrer, totesi, että González Romero on syyllistynyt ADR-säännön rikkomiseen ADR-sopimuksen 2.5-artiklan mukaisesti, minkä seurauksena määrätään neljän vuoden kilpailukielto.

Se liitetään urheilijalle jo määrättyyn kilpailukieltoon 15. marraskuuta 2022 asti ADR -sopimuksen 2.1- ja 2.2-artiklojen rikkomisesta. Neljän vuoden kilpailukielto ADR-sopimuksen 2.5-artiklan rikkomisesta alkaa 16. marraskuuta 2022 ja päättyy 15. marraskuuta 2026.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Yleisurheilu