Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Reilly Opelka syötti itsensä välieriin – lauantaina vastassa kreikkalaistähti

Reilly Opelka marssi välieriin.
AOP

Yhdysvaltain syöttötykki Reilly Opelka marssi tyylikkäästi Kanadan Masters-turnauksen välieriin. Opelka kaatoi omassa puolivälierässään Espanjan Roberto Bautista-Agutin suoraan kahdessa erässä lukemin 2-0 (6-3, 7-6) ja kohtaa lauantain välierässä Kreikan Stefanos Tsitsipasin.

Opelkan ja Bautista-Agutin ottelu oli todella mielenkiintoinen, sillä ottelussa kohtasivat kaksi niin täysin erilaista pelaajaa. Vaikka Bautista-Agut on espanjalaiseksi todella suoraviivainen pelaaja, niin silti hänellä ei ollut palaa palauttaa kovia Opelkan syöttöjä, joiden keskiarvo vauhti oli lähes 200 kilometriä tunnissa.

– Bautista-Agut on kova vastustaja. Jos et pelaa parasta peliäsi, niin sinulla ei ole palaa häntä vastaan, kommentoi Opelka ottelun jälkeen kenttähaastattelussa.

Ensimmäisessä erässä nähtiin ottelun ainut murtopallo ja murto, kun Bautista-Agut menetti ottelun toisen syöttönsä ja Opelka karkasi heti syötön pidettyään 4-1 -johtoon. Tämä johto kesti aina erän loppuun asti.

Toisessa molemmat pelaajat pitivät syöttönsä ja Opelka sai Bautista-Agutin syötöissä ainoastaan kaksi pistettä. Espanjalainen onnistui Opelkan syötöissä voittamaan ainoastaan kahdeksan pistettä.

Tiebreakissa tahti muuttui täydellisesti. Espanjalainen piti ainoastaan oman ensimmäisen syöttönsä, mutta menetti perään kolme syöttöä putkeen. Opelka ei menettänyt kertaakaan syöttöä katkaisupelissä, joten tiebreak meni jenkille selvästi 7-1 -lukemin ja erä 7-6.

Opelka kohtaa välierässä Tsitsipasin, joka päätti aiemmin perjantaina Casper Ruudin pitkän voittoputken.

– Tsitsipasilla ei juuri ole heikkouksia. Siksi hän on tällä hetkellä maailman toiseksi paras pelaaja, kommentoi Opelka lauantain välierävastustaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Tennis