Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Roger Federer joutuu polvileikkaukseen – US Open jää väliin

Roger Federer
AOP

Tenniksen yksi suurimmista lajilegendoista Sveitsin Roger Federer joutuu polvileikkaukseen. Tämä tarkoittaa sitä, että kausi 0n hänen osaltaan paketissa. Ura jatkunee kuitenkin tulevaisuudessa.

40 vuotta vastikään täyttänyt Federer kävi kahdessa polvileikkauksessa keväällä 2020. Ensin helmikuussa ja myöhemmin uudestaan toukokuussa. Polvileikkauksien jälkeen Federer on pelannut ainoastaan viisi turnausta. 103 ATP-turnausta urallaan voittanut sveitsiläistähti pelasi viimeksi Wimbledonissa.

– Loukkasin polveani ruohokenttäkaudella ja Wimbledonin jälkeen olen käynyt monissa lääkärintarkastuksissa tutkituttamassa polveani. Nyt paras ratkaisu on hoitaa polvi leikkauksella kuntoon, sillä se auttaa pitkässä juoksussa, kertoi Federer tiedotteessaan.

– Minun täytyy käyttää keppejä muutama viikko ja tulen olemaan poissa peleistä kuukausia. Se on vaikeaa monessa eri mielessä, mutta tiedän samalla, että se on oikea asia, mikä tulee tehdä, sillä haluan olla terve ja juosta ympäriinsä vielä tulevaisuudessa. Haluan myös antaa itselleni mahdollisuuden paluuseen pelikentille, jatkoi Federer.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis