Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Naomi Ōsaka palasi median eteen: “olen ylpeä siitä, mitä tein”

Naomi Osaka palasi median eteen
AOP

Tenniksen maailmanlistan kakkonen Naomi Ōsaka astui median eteen maanantaina Cincinnatissa. Ōsaka ei ole osallistunut lehdistötilaisuuteen sitten toukokuussa järjestetyn Internazionali BNL d’Italia -turnauksen.

23-vuotias supertähti nousi keväällä otsikoihin kieltäydyttyään osallistumasta lehdistötilaisuuksiin. Mielenterveysongelmista kärsivä Ōsaka kokee median kysymysten pahentavan ongelmia, ja japanilainen on siksi pysytellyt poissa median hampaista.

Lehdistöboikotti ja mielenterveysongelmista puhuminen nousi lehdistötilaisuuden pääaiheeksi, ja tunteellinen Ōsaka purskahti itkuun kesken tilaisuuden. Japanilaiselta kysyttiin esimerkiksi, onko tämä ylpeä mielenterveysongelmien esiintuomisesta.

– Sanoisin, että siinä hetkessä en ollut ylpeä. Koin, että se oli jotain, mitä minun piti tehdä itseni takia. [Sen jälkeen] tunsin haluavani pysytellä kotona muutaman viikon ajan ja häpeilin ulosmenoa, koska en tiennyt katsoisivatko ihmiset minua eri tavalla kuin aikaisemmin, Ōsaka kommentoi WTA:n mukaan.

– Oli todella silmienavaavaa mennä olympialaisiin, kun muut urheilijat tulivat luokseni ja sanoivat olevansa todella iloisia siitä mitä tein. Joten kaiken sen jälkeen, kyllä, voin sanoa olevani ylpeä siitä mitä tein, ja koen sen olevan jotain, mikä piti tehdä.

Puoliksi haitilainen Ōsaka on ilmoittanut lahjoittavansa voittorahat Haitin maanjäristyksen uhrien hyväksi.

– Totta kai haluan voittaa tämän turnauksen ja se, että annan palkintorahani Haitia tukevalle järjestölle antaa lisämotivaatiota. Mutta näin vahingossa kaavioni, joten tiedän, miten vaikeaa se tulee olemaan ja tiedän, miten hyviä pelaajat ovat täällä.

Cincinnatissa pelattava Western & Southern Open on tennistähden ensimmäinen turnaus Pohjois-Amerikan kovien kenttien kiertueella. Ōsaka kohtaa ensimmäisessä ottelussaan joko karsijan tai Yhdysvaltain Cori Gauffin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis