Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Ashleigh Barty otti omansa – yllättäjällä ei mitään mahdollisuuksia finaalissa

Ashleigh Barty olympialaisissa.
AOP

Australian Ashleigh Barty voitti Cincinnatin Masters-turnauksen naisten kisan. WTA-listan ykköspelaaja kohtasi finaalissa Sveitsin suuryllättäjä Jil Teichmannin ja kaatoi hänet suoraan 2-0 (6-3, 6-1) -lukemin.

Bartylle turnausvoitto oli tämän vuoden kuudes. Barty ei menettänyt koko Masters-turnauksessa erääkään vaan marssi murskaavasti mestaruuteen.

Ottelun avauserä oli tasainen. Molemmat pelaajat pitivät syöttönsä 4-3 -tilanteeseen asti kunnes Barty mursi Teichmannin syötön ottelussa ensimmäisen kerran ja pääsi syöttämään erää itselleen. Australialainen ei paljoa jännitystä tuntenut, vaan hoiti syöttövuoron nimiinsä tyylillä.

Toinen erä alkoi huolestuttavasti sveitsiläisen kannalta, sillä Teichmann menetti heti ensimmäisen syöttönsä neljän murtopallon jälkeen. Lopulta Barty mursi vastustajansa kolme kertaa putkeen ja pääsi syöttämään 5-0 -tilanteessa erää sekä ottelua nimiinsä, mutta tässä vaiheessa sveitsiläinen sai ensimmäisen pelinsä koko erässä ja kavensi tilanteeksi 5-1. Seuraavassa pelissä Teichmann menetti kuitenkin jälleen syöttönsä ja hävisi erän tylysti 6-1 -lukemin.

Vahvasti läpi turnauksen syöttänyt Teichmann menetti ottelun viisi viimeistä syöttövuoroaan putkeen saamatta ainuttakaan pelipalloa omassa syötössään.

Teichmannin kausi jatkuu ensi viikolla Clevelandin WTA-kisassa ennen US Openia. Barty pelaa seuraavan kerran US Openissa ja tavoittelee siellä vuoden toista Grand Slamiaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis