Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

NBA-seura Milwaukee Bucks jatkoi mestarivalmentajansa sopimusta

Mike Budenholzer päävalmentaja Milwaukee Bucks
AOP

NBA:n viime kauden mestari Milwaukee Bucks teki päävalmentaja Mike Budenholzerin kanssa monivuotisen jatkosopimuksen.

Kolmen kauden aikana Mike Budenholzer on johtanut Milwaukee Bucksin vuoden 2021 NBA-mestaruuteen, NBA:n parhaan runkosarjan ennätyksen (162-65, 0,714) ja liigan suurimpaan pudotuspelivoittojen määrään (31).

Kahdella ensimmäisellä kaudella Budenholzer johti joukkueen peräkkäisiin esiintymisiin Itäisen konferenssin välierissä ensimmäistä kertaa yli 30 kauden aikana, mukaan lukien Milwaukeen ensimmäinen osallistuminen Itäisen konferenssin finaaliin sitten vuoden 2001.

Bucksin omistajat sanoivat. Marc Lasry, Wes Edens ja Jamie Dinan ylistivät valmentajaansa.

– Millaisella uskomattomalla matkalla olemme olleetkaan. NBA-mestaruuden voittaminen viime kaudella saa meidät arvostamaan, kuinka vaikeaa on voittaa ja kuinka kiitollisia olemme siitä, että meillä on parhaat pelaajat ja valmentajat.

– Miken vahva johtajuus, valmennusosaaminen, sitoutuminen pelaajien kehittämiseen ja sopeutumiskyky ovat olleet tärkeitä, kun työskentelemme yhdessä kilpaillaksemme ja voittaaksemme mestaruuksia. Olemme innoissamme työstä, jonka hän on tehnyt yhdessä Jon Horstin ja Peter Feiginin kanssa, ja olemme ylpeitä voidessamme allekirjoittaa hänelle tämän jatkosopimuksen.

Budenholzerin aikana Bucks on ollut eliittihyökkäys- ja puolustusjoukkue, joka on johtanut NBA:ta pisteytyksessä jokaisen viimeisen kolmen kauden aikana ja sijoittunut jatkuvasti NBA:n kärkeen nettoluokituksessa, hyökkäysluokituksessa ja puolustusluokituksessa kullakin kolmella kaudellaan miehen ollessa päävalmentajana.

Lisäksi yksikään joukkue ei ole päihittäjnyt vastustajiaan niin paljon kuin Milwaukee kolmen Budenholzer-kautensa aikana, sillä Bucks on sijoittunut ykköseksi NBA:ssa parhaalla piste-erolla, 8,3 pistettä per peli.

Milwaukeen GM Horst kehuu myös alaistaan.

– Mike on loistava valmentaja ja upea kumppani, jonka kanssa voi työskennellä joka päivä, kun rakennamme joukkueen, joka kilpailee jatkuvasti mestaruuksista. Olemme erittäin kiitollisia Miken johtajuudesta ja odotamme innolla, että voimme jatkaa kolmen viime vuoden aikana saavutetun menestyksen pohjalta, ja onnittelemme häntä tästä ansaitusta jatkosta.

Kahdella ensimmäisellä kaudellaan Bucksin päävalmentajana Budenholzer ansaitsi liiganlaajuista tunnustusta. Hänet valittiin vuoden 2018-19 NBA-valmentajaksi ensimmäisen kautensa jälkeen Milwaukeessa ja hän oli yksi kolmesta finalistista 2019-20-palkinnossa.

Myös hänen kollegansa ovat tunnustaneet Budenholzerin kullakin kahdella viimeisellä kaudella, kun hänet nimitettiin Michael H. Goldbergin Kansallisen koripallovalmentajajärjestön Vuoden valmentaja -palkinnon saajaksi, josta NBA:n 30 päävalmentajaa äänestivät.

Budenholzer on jatkostaan liikuttunut.

– Arvostustani siitä, että olen osa Bucks -organisaatiota, on vaikea ilmaista. Ja tänään on hyvin erityistä huomata, että omistajaryhmämme Marc ja Wes ja Jamie yhdessä GM:n kanssa ovat pidentäneet sopimustani päävalmentajana – kiitos!

Budenholzer jakaa kunniaa myös muille.

– Pelaajat tekevät menestyksen kentällä ja sen ulkopuolella. Meillä on parhaat pelaajat ja olen heille kiitollinen. He ovat kasvaneet ja me olemme kasvaneet yhdessä viimeisten kolmen kauden aikana. Olemme menestyneet matkan varrella, nappaamalla NBA-mestaruuden tällä kaudella!

– Myös apuvalmentajien ponnistelut ja panos menestykseen ovat olleet erittäin tärkeitä. Jokainen heistä on minulle tärkeä, ja yhdessä he tekevät niin paljon hyvää minulle ja pelaajillemme.

Ensi kausi kutkuttelee jo mielessä.

– Emme voi odottaa paluuta töihin ja kohdata suurta haastetta kilpailla jälleen NBA-mestaruudesta. Osallistuminen Bucks-organisaatioon on jälleen hyvin erityistä. Parannetaan jatkuvasti ja rakennetaan mahtavia joukkueita ja tehdään hienoa työtä kentällä ja sen ulkopuolella.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo