Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com

Yleisurheilu

Ruotsalaisjuoksija Carl Bengtström romahti hikihaastattelussa Suomi-Ruotsi-ottelussa

Carl Bengtström pikajuoksija Ruotsi
AOP

Ruotsalainen pikajuoksija Carl Bengtström voitti 400 metrin kilpailun Suomi-Ruotsi-ottelussa ja oli haluttu haastateltava kisan jälkeen. Bengströmin vointi muuttui huonoksi kuitenkin haastattelussa ja hän luhistui.

Carl Bengtström voitti 400 metrin kilpailun Suomi-Ruotsi-ottelussa uudella henkilökohtaisella ennätyksellään 45,98. Se vei hänestä mehut totaalisesti.

Vähän ennen Ruotsin yleisradion SVT:n haastattelua Bengtström istui tuolilla ja hänellä oli vaikeuksia päästä haastattelumikrofonin luo. Sitten hän pystyi vastailemaan kysymyksiin, kunnes haastattelija André Pops antoi hänen hengähtää. Sitten 21-vuotias makasi aivan Popsin jalkojen edessä ja makasi maassa pitkään.

Kun hän onnistui viimein antamaan haastattelun myös SportExpressenille, Bengtström selitti, mitä tapahtui ja miltä hänestä tuntuu.

– Se on kovaa, tällainen kilpailu, se on niin tyhjehtävää, kun juokset niin kovaa. Sitä on vaikea kuvailla, mutta koko keho vain luovuttaa, hän sanoi.

Kisan jälkeiset haastattelut olivatkin sitten yhtä tuskaa.

– Kun juokset tällaisia ​​kilpailuja tai ainakin silloin kun minä juoksen, maitohappo kerääntyy yhä enemmän loppua kohti. Olen siis enemmän väsynyt viisi minuuttia maalilinjan jälkeen kuin maaliin päästyäni. Siksi se tapahtui.

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Yleisurheilu