Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Yleisurheilu

Ruotsalaisjuoksija Carl Bengtström romahti hikihaastattelussa Suomi-Ruotsi-ottelussa

Carl Bengtström pikajuoksija Ruotsi
AOP

Ruotsalainen pikajuoksija Carl Bengtström voitti 400 metrin kilpailun Suomi-Ruotsi-ottelussa ja oli haluttu haastateltava kisan jälkeen. Bengströmin vointi muuttui huonoksi kuitenkin haastattelussa ja hän luhistui.

Carl Bengtström voitti 400 metrin kilpailun Suomi-Ruotsi-ottelussa uudella henkilökohtaisella ennätyksellään 45,98. Se vei hänestä mehut totaalisesti.

Vähän ennen Ruotsin yleisradion SVT:n haastattelua Bengtström istui tuolilla ja hänellä oli vaikeuksia päästä haastattelumikrofonin luo. Sitten hän pystyi vastailemaan kysymyksiin, kunnes haastattelija André Pops antoi hänen hengähtää. Sitten 21-vuotias makasi aivan Popsin jalkojen edessä ja makasi maassa pitkään.

Kun hän onnistui viimein antamaan haastattelun myös SportExpressenille, Bengtström selitti, mitä tapahtui ja miltä hänestä tuntuu.

– Se on kovaa, tällainen kilpailu, se on niin tyhjehtävää, kun juokset niin kovaa. Sitä on vaikea kuvailla, mutta koko keho vain luovuttaa, hän sanoi.

Kisan jälkeiset haastattelut olivatkin sitten yhtä tuskaa.

– Kun juokset tällaisia ​​kilpailuja tai ainakin silloin kun minä juoksen, maitohappo kerääntyy yhä enemmän loppua kohti. Olen siis enemmän väsynyt viisi minuuttia maalilinjan jälkeen kuin maaliin päästyäni. Siksi se tapahtui.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Yleisurheilu