Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Lentopallo

Suomi murskasi Espanjan Hakametsässä

Suomi Espanja lentopallo
AOP - Kimmo Brandt

Suomen lentopallomaajoukkue otti hienon 3-0 -voiton Espanjasta ja jatkaa puhtaalla pelillä lentopallon EM-kisoissa.

Suomi kaatoi lentopallon EM-kisojen C-lohkon toisessa ottelussa Espanjan 3-0 (25-19, 25-20, 25-18) -lukemin ja jatkaa puhtaalla pelillä kahden ottelun jälkeen.

Suomi oli etenkin ensimmäisessä erässä alusta alkaen niskanpäällä ja marssi selkeään erävoittoon. Toinen erä oli vahvan alun jälkeen tiukempi, mutta voittajasta ei ollut epäselvyyttä. Kolmannessa erässä Espanja sai vahvan alun, mutta kymmenen pisteen jälkeen Suomi karkasi ja säilytti reilun johdon erän loppuun asti.

Kotiyleisön suosikeilta vahvassa vireessä oli hakkuri Urpo Sivula, joka iski ottelussa 15 pistettä. Espanjan tehokkain oli Andres Jesus Villena, joka merkkautti 14 pistettä. Suomen keskitorjuja Tommi Siirilä otti yleispelaaja Antti Ronkaisen tavoin kolme torjuntaa ottelussa.

Suomella oli vahva syöttöpäivä suhteessa Espanjaan, kun Suomi syötti ottelussa kuusi ässää, mutta Espanja ei onnistunut kertaakaan ässäsyötössä.

Suomi on kahden ottelun jälkeen kuudessa pisteessä jaetulla kärkitilalla yhdessä Hollannin ja Turkin kanssa. Suomen turnaus jatkuu sunnuntaina haastavaa Venäjää vastaan, jota valmentaa Tuomas Sammelvuo. Alkulohkon kahdessa viimeisessä ottelussa tiistaina ja keskiviikkona Suomi kohtaa Hollannin sekä Turkin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Lentopallo