Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Lentopallo

Suomelle avaustappio EM-kisoissa – Sammelvuon valmentama Venäjä oli liian kova

Venäjä suomi
AOP

Suomen kolmas ottelu lentopallon miesten EM-kisoissa alkoi lupauksia antavasti Suomen voitettua ensimmäinen erä. Toinen erä oli venäläisten näytös, mutta kolmanteen erään Suomi löysi taas asenteen ja se saikin haastettua Venäjää ihan loppuun saakka. Neljännen erän Venäjä vei jälleen selvällä erolla.

Legendaarisen suomalaislentopalloilijan Tuomas Sammelvuon valmentama Venäjä yli Tokion olympialaisissa hopealle, joten helppoa ottelua Suomen osalta ei ollutkaan syytä odottaa.

Suomelta hieno avauserä, Venäjä vei kolme seuraavaa

Suomi avasi ottelun hienosti viemällä ensimmäisen erän pistein 25-22. Avauserä ei kuitenkaan ollut mikään suomalaisnäytös vaan Venäjä oli hyvin pelissä mukana, mutta ratkaisupaikoissa Suomi oli avauserässä tehokkaampi.

Toisessa erässä Venäjä näyttu miksi se ylsi Tokiossa aina finaaliin saakka. Toinen erä meni selkeästi Venäjälle numeroin 25-15.

Kolmas erä voitetun avauserän lisäksi Suomen parasta lentopalloa ottelussa. Erä eteni tasaisena ihan loppuun saakka. Venäjä pääsi 24-22 johtoon ja sai kaksi ottelupalloa. Ensimmäisen Suomi sai taisteltua itselleen ja toinenkin näytti hoituvan, kun pallo näytti menevän rajojen yli venäläisten sormien kautta. Sammelvuo kuitenkin haastoi tuomion ja video näytti, että pallo meni suoraan yli. Erä Venäjälle 25-23.

Neljännen erän alku näytti, että Suomi voisi vielä taistella itsensä mukaan otteluun. Suomi eteni johtoon, mutta Venäjä onnistui kääntämään erän pikkuhiljaa itselleen. Ottelun loppua kohden Venäjän ote vain vahvistui ja viimeisen erän lukemat kirjattiin Venäjälle 25-17.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Lentopallo