Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Lentopallo

Espanjan kapteeni Ángel Trinidad de Haro harmitteli menetettyjä mahdollisuuksia

Ángel Trinidad de Haro hakkuri Espanja
AOP

Espanjan EM-lentopallojoukkueen kapteeni, hakkuri Ángel Trinidad de Haro, iloitsi joukkueen Pohjois-Makedonia-voitosta. Joukkueen turnaus uhkaa silti loppua Tampereelle.

Espanjan hakkuri Ángel Trinidad de Haro myönsi Pohjois-Makedonian olleen Espanjalle tiukka vastus.

– Mielestäni tämä oli tiukka peli, vaikka viimeinen erä repesikin. Kuten sanoin aiemminkin, mielestäni oli oleellista nähdä joukkueemme pelaavan samalla tasolla kuin Suomeakin vastaan muissakin otteluissa.

Espanjan muu turnaus on sujunut mollivoittoisesti. Häviö on tullut niin Suomea, Hollantia kuin Turkkiakin vastaan.

– Kahden ensimmäisen ottelun lopputulos oli mielestäni epäreilu meille, mikä oli harmi. Meillä oli tiukkoja eriä niin Hollantia kuin Turkkiakin vastaan, Trinidad de Haro harmitteli.

Seuraavaksi Espanja kohtaa päätösottelussaan Venäjän. Vastus on kovin mahdollinen Tampereen-lohkossa ja Trinidad de Harokin tiedostaa sen. Joukkue tarvitsisi kaiken kukkuraksi voiton Venäjästä säilyttääkseen mahdollisuutensa jatkopaikkaan.

– Venäjä-peli tulee olemaan vaikea. Meidän täytyy vain nauttia pelistä. Kun pelaamme rennosti, pelaamme paremmin. Yritämme tietenkin voittaa, mutta se tulee olemaan vaikeaa. Venäjä on kova joukkue, he voittivat hopeaa Tokion olympialaisissa ja he ovat hyvässä iskussa.

28-vuotias hakkuri kantaa Espanjan kapteeninnauhaa EM-turnauksessa ja kuuluu joukkueen kulmakiviin. Trinidad de Haro näkee roolinsa joukkueessa tärkeänä ja tuntee vastuunsa.

– Tunnen kapteenin vastuuni. Olen joukkueen johtaja. Yritän parhaani joka hetki. Se ei ole aina helppoa. Esimerkiksi kolmen tappion jälkeen tähän peliin tuleminen oli vaikeaa, varsinkin kun tiedämme, että seuraavalle kierrokselle pääseminen on lähes mahdotonta. Joukkue pelasi hyvin ja annoimme kaikkemme, ei ole mitään jossiteltavaa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Lentopallo