Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Talviurheilu

Ruotsin yksi suurimmista olympiatoivoista Pekingiin edelleen ongelmissa – jo toinen harjoitusleiri jää väliin

Linn Svahn
AOP

Ruotsin naisten maastohiihtojoukkueen yksi suurimmista tähdistä Linn Svahn on isoissa ongelmissa ennen olympiatalvea. Nuori ruotsalaisnainen on joutunut jättämään väliin jo kaksi harjoitusleiriä olkapäävaivojen vuoksi.

Ruotsin maastohiihtojoukkue suuntaa kauden toiselle korkean paikan leirilleen Ranskaan Font Romeuhun. Ruotsin hiihtoliiton antaman tiedotteen mukaan, Ranskassa keskitytään tavallistakin enemmän korkeaan ilmanalaan sopeutumiseen. Kolme viikkoa kestävällä leirillä tähdätään olympialaisten poikkeuksellisten olosuhteiden opiskeluun.

– Harjoittelemme suunnilleen tulevien olympialaisten korkeudella, joten on erityisen mielenkiintoista nähdä, miten korkeuteen reagoidaan. Se voi olla hyvin yksilöllistä, sanoo maajoukkueen johtaja Anders Byström tiedotteessa.

Kaikki maajoukkueurheilijat eivät kuitenkaan ole päässeet mukaan leirille erinäisten vaivojen vuoksi. Viime kauden Ruotsin naisten ykkösurheilija Linn Svahn kuntouttaa edelleen olkapäätään Ruotsissa. Svahn loukkasi olkapäätään pari viikkoa ennen Oberstdorfin MM-hiihtoja, kaaduttuaan Ulricehamin maailmancup-kilpailussa. Kuntoutus on ottanut todella pitkään ja Svahnilla jäi väliin jo aiempi korkean paikan leiri Ranskan Tignesissä.

Muita Ruotsin maajoukkueen leiriltä uupuvia urheilijoita ovat Jonna Sundling, Frida Karlsson, William Poromaa sekä Lovisa Modig. He ovat kaikki flunssatoipilaita ja heidän odotetaan liittyvän mukaan leiriryhmään myöhemmässä vaiheessa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Talviurheilu