Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Yllättäjät porskuttavat US Openissa: puolivälierissä nähdään historian nuorin pelaaja

Carlos Alcaraz on nuorin pelaaja US Openin puolivälierässä
AOP

Vuoden 2021 US Open on edennyt toiselle viikolle, mutta yllätyksiltä ei ole säästytty. Suurimpiin yllättäjiin kuuluvat puolivälieriin selvinneet teini-ikäiset Leylah Fernandez ja Carlos Alcaraz, sekä karsija Botic van de Zandschulp, joka on maailmanlistalla vasta sijalla 117.

Naisten kaaviossa Kanadan Leylah Fernandez oli otsikoissa jo kolmannen kierroksen jäkeen kaadettuaan maailmanlistan kolmosen ja hallitsevan mestarin Naomi Osakan. Neljännellä kierroksella jalkoihin jäi Saksan Angelique Kerber, joka on entinen maailmanlistan ykkönen ja kolminkertainen Grand Slam -voittaja. Fernandez oli parempi kolmessa erässä 4-6, 7-6, 6-2.

Tänään syntymäpäiväänsä viettävä, tuore 19-vuotias Fernandez on maailmanlistalla sijalla 73 ja pelaa elämänsä turnausta. Ennen US Openia kanadalaisen paras saavutus oli viime vuoden kolmas kierros Ranskan avoimissa.

– Kolmannessa erässä vain nautin jokaisesta hetkestä. Rehellisesti yleisö on ollut aivan mahtava. Kiitos heidän, olen onnistunut voittamaan täällä, Fernandez kiitteli ottelun jälkeen.

Puolivälierässä nuori kanadalainen saa vastaansa Ukrainan Elina Svitolinan.

Miesten kaaviossa yllätyksistä vastasivat Alcaraz ja van de Zandschulp

Espanjan Carlos Alcaraz teki historiaa olemalla nuorin puolivälieriin selviytynyt pelaaja miesten kaksinpelin avoimella aikakaudella. Vasta 18-vuotias Alcaraz voitti neljännellä kierroksella Saksan Peter Gojowczykin tiukassa viiden erän taistossa 5-7, 6-1, 5-7, 6-2, 6-0. Myös espanjalaisen edellinen ottelu ratkaistiin viidessä erässä.

Puolivälierässä nähdään kahden nuoren pelaajan ottavan mittaa toisistaan, kun Alcaraz saa vastaansa Kanadan Felix Auger-Aliassimen.

Miesten kaavion suurin yllättäjä on eittämättä Alankomaiden Botic van de Zandschulp, joka eteni turnauksen pääsarjaan karsintojen kautta. Maailmanlistan sijalla 117 oleva van de Zandschulp voitti Argentiinan Diego Schwartzmanin viidessä erässä 6-3, 6-4, 5-7, 5-7, 6-1.

– En löydä sanoja kuvailemaan tätä, van de Zandschulp kertoi ottelun jälkeen.

– En usko, että kukaan kotona odotti minun pääsevän puolivälieriin. Uskon että he ovat ihmeissään ja todella ylpeitä, 25-vuotias alankomaalainen totesi.

Puolivälierässä yllättäjä saa vastaansa ranking-kakkosen, Venäjän Daniil Medvedevin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis