Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Novak Đoković US Openin puolivälieriin – vain kolmen voiton päässä Grand Slamista

Novak Djokovic
AOP

Serbian Novak Đoković eteni US Openin puolivälieriin voittamalla Yhdysvaltain Jenson Brooksbyn neljässä erässä 1-6, 6-3, 6-2, 6-2. Đoković on vain kolmen voiton päässä Grand Slamin saavuttamisesta. Puolivälierässä serbi kohtaa Italian Matteo Berrettinin.

20-vuotias Jenson Brooksby onnistui yllättämään Novak Đokovićin ensimmäisessä erässä. Vasta kahdeksannetta Grand Slam -otteluaan pelaava Brooksby vei maailmanlistan ykköseltä ensimmäisen erän selvästi 6-1.

Hävityn erän jälkeen Đoković palasi taistelemaan ottelusta ja sai toiseen erään aikaisen syötönmurron. Brooksby onnistui kuitenkin murtamaan takaisin 2-3-tilanteessa, pitkän, lähes 20 minuuttia kestäneen pelin päätteeksi. Pelissä pelattiin jopa 24 pistettä ja nähtiin kuusi murtopalloa. Murron jälkeen Đoković otti erän haltuun ja vei erän 6-3.

Kolmannessa ja neljännessä erässä serbi osoitti, miksi on maailmanlistan ykkönen ja vei erät kotiin lähes näytöstyyliin. Koko ottelu kirjattiin Đokovićille 1-6, 6-3, 6-2, 6-2.

Đokovićin voittoputki Grand Slam -turnauksissa on nyt 25 ottelun pituinen. Serbi on voittanut vuoden kolme ensimmäistä Grand Slam -turnausta, ja hakee nyt kauden viimeistä voittoa. Jos Đoković onnistuu voittamaan US Openin, tulee hänestä vasta historian toinen miespelaaja, joka on voittanut ns. Grand Slamin eli kaikki suurturnauksen saman vuoden aikana. Rod Laver voitti Grand Slamin sekä 1962 että 1969.

Jos serbi voittaa koko turnauksen, ohittaa hän samalla Roger Federerin ja Rafael Nadalin voitettujen Grand Slam -turnauksien määrässä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis