Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

Kansainvälinen Judoliitto jakoi ankarat rangaistukset Tokion olympialaisten Israel-protestista

Amar Benikhlef judovalmentaja Algeria
AOP

Algerialainen judoka Fethi Nourine ja hänen valmentajansa Amar Benikhlef aiheuttivat kohun Tokion olympialaisissa, kun he kieltäytyivät kohtaamasta israelilaisjudokaa poliittisista syistä protestina.

Tokion vuoden 2021 kesäolympialaisten aikana 73-kiloisten sarjassa otellut algerialainen judoka Fethi Nourine ja hänen valmentajansa Amar Benikhlef julkistivat tiedotusvälineissä, että arvonta osoittaa, että he kohtaavat Israelin kilpailussa ja vetäytyvät pois olympialaisista. He eivät halunneet kohdata Israelia.

Kuten Kansainvälinen Judoliitto IJF totesi jo aiemmin, IJF: n toimeenpanevan komitean välitön vastaus oli muodostaa tutkintavaliokunta, joka vahvisti kaikki tosiasiat, mikä johti urheilijan ja valmentajan väliaikaiseen kilpailukieltoon ja asian siirtämiseen kurinpitolautakunnalle IJF:n komission jatkotutkimuksia, tuomioita ja lopullisia seuraamuksia varten olympialaisten jälkeen.

IJF:n toimeenpaneva komitea päätti 6. elokuuta 2021 aloittaa kurinpitomenettelyn Nourinea ja Benikhlefiä vastaan, koska heidän käyttäytymisensä kuuluu olympiakirjan 50. artiklaan, joka kieltää kaikenlaisen mielenosoituksen tai poliittisen, uskonnollisen tai rodullisen propagandan kaikilla olympia-alueilla, -suorituspaikoilla tai muilla alueilla ja toimittaa asia välittömästo kurinpitolautakunnalle.

IJF:n kurinpitolautakunnan mielestä on selvää, että kaksi Algerian judokkaa ovat pahantahtoisesti käyttäneet olympialaisia ​​foorumina mielenosoitukselle ja poliittisen ja uskonnollisen propagandan edistämiselle, mikä on selkeä ja vakava IJF:n perussäännönn IJF:n eetisten sääntöjen ja olympialaisten ohjekirjan rikkomus. Siksi tässä tapauksessa ei voida määrätä muuta rangaistusta kuin ankara kilpailukielto.

Näillä perusteilla IJF:n kurinpitolautakunta tuomitsi Nourinen ja Benikhlefin kymmenen vuoden ajaksi kilpailikieltoon kaikista tapahtumista ja toiminnoista, jotka Kansainvälinen Judoliitto ja sen jäsenliitot ovat järjestäneet tai hyväksyneet 23. heinäkuuta 2021-23. heinäkuuta 2031. Päätöksestä voi vielä valittaa Urheilun välimiesoikeuteen CAS:ään.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Kamppailulajit