Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Kamppailulajit

Vapaaottelulegenda Michael Bisping otti kantaa transsukupuolisten vapaaottelijoiden asemaan

Michael Bisping vapaaotteluasiantuntija Englanti
AOP

Englantilainen vapaaottelulegenda Michael Bisping on ottanut kantaa transsukupuolisten vapaaottelijoiden osallistumiseen vapaaottelun eri sarjoissa. Bispingin mukaan asia ei ole yksiselitteinen.

Entinen vapaaotteluorganisaatio UFC:n keskisarjan mestari, 42-vuotias englantilainen Michael Bisping, on ottanut kantaa yhdysvaltalaisen transsukupuolisen vapaaottelijan Alana McLaughlinin tapaukseen. McLaughlin debytoi Combate Global -vapaaotteluorganisaatiossa viime viikonloppuna.

Bisping allekirjoitti äskettäin monivuotisen sopimuksen UFC-analyytikkona urheilumedia ESPN:n kanssa ja aloitti uuden Believe You Me -podcastin. Vaikka Bisping sanoo tukevansa transsukupuolisten oikeuksia, hänen mielestään sen ei pitäisi koskea vapaaottelumaailmaa. Nyt englantilainen kommentoi transsukupuolisten urheilijoiden asemaa.

– En ole täällä puhumassa transsukupuolisten oikeuksista, voit tunnistautua miksi haluat. Mutta uskon, että jos olet nainen, joka tuntee olevansa vangittuna miehen kehoon, sinun on luovuttava tietyistä eduista. Jos sinulla on miehen ruumis, joka kilpailee tyttöjä tai naisia ​​vastaan, kun käytät kehoasi jonkun tajuttomaksi tekemiseen, sen on oltava yksi niistä asioista, jonka uhraat.

– Jos haluat pelata lentopalloa, jalkapalloa, tee niin ihan vapaasti. Mutta urheilussa, jossa hakkaat jonkun luovuttamaan tai tajuttomuuteen, sitä ei pitäisi sallia. Se on epäoikeudenmukaista naisten vapaaottelua kohtaan.

McLaughlin on ollut kiistanalainen hahmo sen jälkeen, kun hän voitti debyyttinsä Combate Globalissa sen jälkeen, kun hänestä oli tullut kuvia, jotka näyttivät olevan loistokunnossa ennen naiseksi muuttumista. Bisping ja muut ovat ilmaisseet huolensa McLaughlinin ja muiden kilpailun sallimisen reiluudesta, vaikka he silti kannattavat transsukupuolisten oikeuksia.

Lähde: LowKick MMA

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Kamppailulajit