Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

Deontay Wilder aloitti psykologisen sodankäynnin Tyson Furyä vastaan titteliottelun alla

Fury ja Wilder ovat aikaisemmin kohdanneet kahdesti. Seuraava kohtaaminen on heinäkuussa.
AOP

Deontay Wilder aloitti psykologisen sodankäynnin tulevan Tyson Fury -ottelun alla ja kutsui isobritannialaista raskaansarjan mestaria yhdeksi nyrkkeilyhistorian suurimmista huijareista.

Tyson Fury kohtaa Deontay Wilderin titteliottelussa Yhdysvaltain Nevadassa Las Vegasissa 9. lokakuuta, ja sitä pidetään laajalti viimeisenä esteenä ennen Anthony Joshuaa vastaan ​​tapahtuvaa vöidenyhdistämisottelua.

Furyn ensimmäinen ottelu Wilderin kanssa päättyi kiistanalaiseen tasapeliin. Irlantilaistaustainen ottelu otti voiton uusintaottelussa ja Wilder pyrkii nyt tasaamaan tilit. Wilder aloitti nyt roskapuheen ennen ensi kuun kamppailua ja viittasi Furyn epäonnistuneeseen doping-testiin Christian Hammeria vastaan voittamansa ottelun jälkeen ​​vuonna 2015.

– Katsokaa Furyn rikosrekisteriä, hän on yksi nyrkkeilyn suurimmista huijareista, mutta oletko koskaan kuullut siitä? He eivät välitä, yhdysvaltalaisnyrkkeilijä mesosi haastattelussa.

Wilder vannoi omaa tahrattomuuttaan.

– Kun kaikki on sanottu ja tehty, voin puolestani katsoa itseäni kasvoihin ja peiliin ja sanoa: “Tein sen oikein.”

Wilder myös arvostelee nyrkkeilyn arvomaailmaa.

– Kyse on rahasta, nyrkkeilyssä on kyse rahasta. Näyttää siltä, ​​että ihmiset, joilla on valtaa nyrkkeilyssä, eivät myöskään välitä, koska he keksivät tekosyitä näille pelkureille.

Wilder ilmaisi myös uskonsa siihen, että Fury voisi vetäytyä ottelusta sen jälkeen, kun heinäkuulle alunperin aiottu ottelu siirrettiin, kun britti sai koronaviruksen.

– Jos hän ei ilmesty paikalle, hänen on kärsittävä seuraamuksista, määrätyistä rangaistuksista. Jos hän ei ottele, maksa minulle se, mitä sinun pitäisi maksaa minulle. Sitten sinun on myös luovuttava siitä vyöstä, Wilder osoitti sanansa suoraan Furylle.

-Tämä on siis voitto-voitto-tilanne minulle ja tappio-tappio-tilanne hänelle. Se on sen suuri asia, koska sanonta on aina sanonut, että historia toistaa itseään. Tiedämme, että hänen tekonsa ovat aina samat, hän on tehnyt tämän monta kertaa, kun hän yrittää päästä eroon otteluista, Wilder päättää.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Kamppailulajit