Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

MTV: Moottoripyöräilyn MotoE-luokassa nähtiin hurjaa draamaa päätöskisassa

Jordi Torres moottoripyöräilija Pons Racing 40 MotoE
AOP

Sähkömoottoripyörien MM-sarja huipentui San Marinossa ajettuun kahden kisan viikonloppuun. Sarjan loppusijoituksissa nähtiin kuitenkin vielä uskomatonta myllerrystä aivan viime hetkillä.

Historian kolmas sähkömoottoripyörien MM-sarjakausi päättyi hämmentävällä tavalla, kun Jordi Torres kruunattiin mestariksi tuomariston päätöksen jälkeen. MotoE-kauden päättävään San Marinon viikonloppuun lähdettiin Alessandro Zacconen MM-johdossa, mutta Zaccone loukkaantui lauantain kilpailussa jäätyään takaa tulleen pyörän yliajamaksi, mursi lantionsa eikä kyennyt osallistumaan sunnuntain kisaan.

Lauantain kilpailun voittanut ja MM-sarjan kärkeen noussut Torres pääsi lähtemään kauden viimeiseen lähtöön paalulta. Torres menetti yhden sijan startissa, mutta otti ykköspaikan takaisin jo avauskierroksen aikana. MM-sarjan kakkonen Dominique Aegerter puolestaan tarvitsi mestaruuteen voiton ja sen, ettei Torres sijoitu kolmatta sijaa korkeammalle.

Aegerter saavutti Torresin viimeisillä kierroksilla ja kauden huipennus nähtiin muutama mutka ennen maalia, kun Aegerter lähti kunnianhimoiseen ohitusyritykseen ja kiilasi Torresin kumoon. Sveitsiläinen Aegerter kykeni jatkamaan ja ajoi ruutulipulle ensimmäisenä.

Aegerter ehti jo juhlistamaan mestaruutta, mutta tuomaristo oli ottanut tilanteen tutkintaan. Lopulta pitkän pohdinnan jälkeen tuomaristo langetti Aegerterille 38 sekunnin aikarangaistuksen, jonka johdosta sveitsiläinen putosi sijalle 12. Kaatumisensa jälkeen Torres saapui maaliin sijalla 13 ja sai vain kolme pistettä, mutta piste-ero Aegerteriin ja muihin haastajiin riitti mestaruuteen.

Mestaruus on Torresin toinen peräkkäinen MotoE-luokassa. Sunnuntain osakilpailun voitti kaikkien käänteiden jälkeen Matteo Ferrari.

Lähde: MTV

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Muut