Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

USA:n olympia- ja paralympiakomitea tulee vaatimaan korona-rokotuksen ottamista Pekingin olympialaisten urheilijoiltaan

Sarah Hirshland toimitusjohtaja Yhdysvaltain olympia- ja paralympiakomitea USOPC
AOP

Yhdysvaltain olympia- ja paralympiakomitea USOPC ilmoitti keskiviikkona, että kaikki yhdysvaltalaiset urheilijat, jotka haluavat kilpailla vuoden 2022 Pekingin talviolympialaisissa, on rokotettava koronaa vastaan.

USA:n olympia- ja paralympiakomitean USOPC:n toimitusjohtaja Sarah Hirshlandin nimissä kirjattu kirje jaettiin julkisuuteen keskiviikkona. Siinä ilmaistiin USOPC:n korona-rokotuskanta hyvin yksiselitteisesti.

– 1. marraskuuta 2021 alkaen Yhdysvaltain olympia- ja paralympiakomitea edellyttää, että kaikki USOPC:n henkilökunta, urheilijat ja USOPC:n tiloja, myös koulutuskeskuksia, käyttävät ihmiset on rokotettava täysin koronaa vastaan.

– Tämä vaatimus koskee myös koko USA:n joukkueen valtuuskuntaa tulevissa olympia- ja paralympialaisissa.

USOPC:n mukaan urheilijoilla ja henkilökunnalla on mahdollisuus saada lääketieteellinen tai uskonnollinen poikkeuslupa määräykseen.

Mikään Pohjois-Amerikan suurista urheilusarjoista ei vaadi tällä hetkellä urheilijoidensa rokottamista. Kansainvälinen olympiakomitea IOC ei vaatinut Tokion kisoissa kilpailleiden urheilijoiden rokottamista, vaikka siihen kannustettiinkin.

Hirshland sanoi, että USOPC oli toivonut korona-rajoitusten poistamista Tokion kisojen loppuun mennessä, mutta todellisuudessa pandemia on kaukana loppumisesta.

– Tämä toiminta lisää kykyämme luoda turvallinen ja tuottava ympäristö USA:n joukkueen urheilijoille ja henkilökunnalle ja antaa meille mahdollisuuden palauttaa johdonmukaisuus suunnittelussa, valmistautumisessa ja urheilijoiden palvelemisessa, hän sanoi.

Ratkaisua tukevat Urheilijoiden neuvoa-antava toimikunta AAA ja Kansallisten hallintoelinten neuvosto NGBC, mitä vahvisti entisestään Elintarvike- ja lääkevirasto FDA:n Pfizer-rokotteen hyväksyntä ja Yhdysvaltojen liittohallituksen äskettäiset lupien myönnöt.

Pekingin talviolympialaiset alkavat 4.2.2022.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut