Seuraa meitä:

Muut

USA:n olympia- ja paralympiakomitea tulee vaatimaan korona-rokotuksen ottamista Pekingin olympialaisten urheilijoiltaan

Sarah Hirshland toimitusjohtaja Yhdysvaltain olympia- ja paralympiakomitea USOPC
AOP

Yhdysvaltain olympia- ja paralympiakomitea USOPC ilmoitti keskiviikkona, että kaikki yhdysvaltalaiset urheilijat, jotka haluavat kilpailla vuoden 2022 Pekingin talviolympialaisissa, on rokotettava koronaa vastaan.

USA:n olympia- ja paralympiakomitean USOPC:n toimitusjohtaja Sarah Hirshlandin nimissä kirjattu kirje jaettiin julkisuuteen keskiviikkona. Siinä ilmaistiin USOPC:n korona-rokotuskanta hyvin yksiselitteisesti.

– 1. marraskuuta 2021 alkaen Yhdysvaltain olympia- ja paralympiakomitea edellyttää, että kaikki USOPC:n henkilökunta, urheilijat ja USOPC:n tiloja, myös koulutuskeskuksia, käyttävät ihmiset on rokotettava täysin koronaa vastaan.

– Tämä vaatimus koskee myös koko USA:n joukkueen valtuuskuntaa tulevissa olympia- ja paralympialaisissa.

USOPC:n mukaan urheilijoilla ja henkilökunnalla on mahdollisuus saada lääketieteellinen tai uskonnollinen poikkeuslupa määräykseen.

Mikään Pohjois-Amerikan suurista urheilusarjoista ei vaadi tällä hetkellä urheilijoidensa rokottamista. Kansainvälinen olympiakomitea IOC ei vaatinut Tokion kisoissa kilpailleiden urheilijoiden rokottamista, vaikka siihen kannustettiinkin.

Hirshland sanoi, että USOPC oli toivonut korona-rajoitusten poistamista Tokion kisojen loppuun mennessä, mutta todellisuudessa pandemia on kaukana loppumisesta.

– Tämä toiminta lisää kykyämme luoda turvallinen ja tuottava ympäristö USA:n joukkueen urheilijoille ja henkilökunnalle ja antaa meille mahdollisuuden palauttaa johdonmukaisuus suunnittelussa, valmistautumisessa ja urheilijoiden palvelemisessa, hän sanoi.

Ratkaisua tukevat Urheilijoiden neuvoa-antava toimikunta AAA ja Kansallisten hallintoelinten neuvosto NGBC, mitä vahvisti entisestään Elintarvike- ja lääkevirasto FDA:n Pfizer-rokotteen hyväksyntä ja Yhdysvaltojen liittohallituksen äskettäiset lupien myönnöt.

Pekingin talviolympialaiset alkavat 4.2.2022.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Pussit mainos pieni

Mainos

Gorilla Pieni

Lisää aiheesta Muut