Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

James Duckworth saa korealaisen haasteen Nur-Sultanin ATP-finaalissa

James Duckworth
AOP

Kazakstanissa käytävässä ATP-250 -tason Nur-Sultanin turnauksen finalistit ovat selvillä. Australian James Duckworth saa sunnuntai-aamuna Suomen aikaa pelattavaan finaaliin yllättäjän vastaansa.

Australian James Duckworth kaatoi lauantain välierässä Emil Ruusuvuoren tiputtaneen valkovenäläisen tennisässän Ilya Ivashkan 2-0 (6-3, 7-6) -lukemin ja kohtaa loppuottelussa sunnuntaina Korean Soonwoo Kwonin, joka kaatoi välierässä Kazakstanin ykköspelaaja Alexander Bublikin 2-1 (3-6, 7-5, 6-3) -erin.

Korealainen on ATP-rankingin sijalla 82. ja tekee finaalipaikan turvin hyvää nousua listalla. Kwonin kesä ei sujunut ihan odotetulla lailla, sillä Wimbledonissa tie pysähtyi toiselle kierrokselle ja US Openissa ensimmäiselle kierrokselle. Cincinnatin Masters-kisassa tuli niin ikään noutaja ensimmäisellä kierroksella ja Winston-Salemin ATP-250 -kisassa matka pysähtyi toiselle kierrokselle.

Tällä viikolla korealainen on onnistunut kaatamaan kovasyöttöisen Bublikin lisäksi Laslo Djeren, Dusan Lajovicin ja Evgeny Donskoyn.

Australian Duckworth on edennyt turnauksessa ilman erätappioita finaaliin asti. Matkalla finaaliin on kaatunut Ivashkan lisäksi Mikhail Kukushin, Filip Krajinovic ja Jason Millman. US Openin avauskierroksen tappion jälkeen aussi pelasi Turkissa Challenger kisan ja voitti sen yhdellä erätappiolla, joten mikäli Duckworth voittaa sunnuntaina on se jo miehelle kymmenes voitto putkeen.

Duckworth kohtaa ensi viikolla Bulgariassa pelattavan ATP-turnauksen ensimmäisellä kierroksella Ruusuvuoren.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis