Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Sijoitettu pelaaja ilman yhtään voittoa puolivälieriin Bulgariassa

Gael Monfils suoraan puolivälieriin.
AOP

Bulgariassa Sofian kaupungissa pelattava ATP-250 turnaus on edennyt puolivälierävaiheeseen, kun kahdeksan paras pelaajaa ovat selvillä.

Sofian turnauksessa sijoitetuista pelaajista Jannik Sinner selvitti toisen kierroksen ottelunsa valkovenäjän Egor Gerasimovia vastaan suoraan kahdessa erässä ja kohtaa puolivälierässä Emil Ruusuvuoren avauskierroksella tiputtaneen Australian James Duckworthin, joka pelasi viime viikon Nur-Sultanin ATP-turnauksessa finaalissa, mutta taipui Korean Kwon Soonwoolle. Duckworth selvitti Bulgariassa toisella kierroksella ranskalaisen Benoit Pairen tarjoaman haasteen.

Kaavion toisella puolella ranskalainen toiseksi sijoitettu Gael Monfils ei ole joutunut tällä viikolla pelaamaan vielä sekuntiakaan, sillä kakkossijoitettuna Monfils pääsi automaattisesti toiselle kierrokselle, mutta toisella kierroksella vastustajaksi arvottu Ilya Ivashka joutui jättämään ottelun väliin, joten Monfils marssi turnauksessa suoraan kahdeksan joukkoon. Monfilsia odottaa puolivälierässä vastus Italiasta, kun Gianluca Mager tulee vastaan. Mager on kaatanut turnauksen kahdella ensimmäisellä kierroksella Adrian Mannarinon ja Miomir Kecmanovicin 2-0 -erin.

Kahdessa muussa puolivälierissä pelaavat Puolan Kamil Majchrzak, joka kohtaa Filip Krajinovicin ja Australian John Millman, joka kohtaa yhdysvaltain Marcos Gironin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Tennis