Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

San Diegon tennisturnauksessa mielenkiintoiset välierät

Andrey Rublev juhli voittoa.
AOP

San Diegossa on tällä viikolla pelattu ATP-250 -tason tennisturnausta ja turnauksessa on lauantaina jäljellä enää neljä pelaajaa, kun vuorossa on välierät.

San Diegon tennisturnauksen ensimmäisessä välierässä Cameron Norrie kohtaa ykkössijoitetun Andrey Rublevin. Venäläinen huippupelaaja kaatoi puolivälierässä Diego Schwartzmannin suoraan kahdessa erässä ja samoin Norrie onnistui kaatamaan neljänneksi sijoitetun Denis Shapovalovin. Kummankin pelit menivät mönkään US Openissa, mutta nyt näyttää siltä, että molemmat ovat hyvässä vireessä kohti kauden loppua.

Toisessa välierässä kohtaavat Norjan loistavassa vireessä oleva Casper Ruud ja värikkäiden vaiheiden jälkeen voiton itselleen puolivälierästä ottanut Grigor Dimitrov. Ruud on pelannut turnauksessa vahvaa tennistä ja lähtee suosikkina pelillisten otteiden sekä listasijoituksensa turvin. Dimitroville oli voitosta huolimatta äärimmäisen vaikeaa haastaa Venäjän Aslan Karatsevia peruslyönneillä ja pisteet yleensä ratkesivatkin venäläisen heikkoihin syöttöihin tai peruslyöntivirheisiin.

Turnauksen välierät pelataan varhain sunnuntai-aamuna Suomen aikaa. San Diegon turnaus toimii valmistavana turnauksena myöhemmin lokakuussa pelattavalle Indian Wellsin Masters-1000 -kisalle.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Tennis