Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Jannik Sinner haastaa Gael Monfilsin Bulgarian ATP-kisan finaalissa

Jannik Sinner
AOP

Bulgarian Sofian kaupungissa pelattavassa ATP-250 -turnauksessa on finalistit selvillä, kun Jannik Sinner ja Gael Monfils olivat omissa välierissään vahvoja.

Bulgariassa pelattavassa ATP-250 -turnauksessa on finaalipari selvä, kun turnauksen loppuotteluun ovat edenneen Italian ykkössijoitettu Jannik Sinner ja Ranskan kakkossijoitettu Gael Monfils.

Monfils on joutunut pelaamaan turnauksessa vain kaksi ottelua selvitäkseen finaaliin, sillä kakkossijoitettuna ensimmäinen ottelu oli luvassa vasta toisella kierroksella, mutta toisen kierroksen vastustaja joutui jättämään pelin väliin, joten Monfils aloitti pelit vasta puolivälierästä.

Niin puolivälierässä kuin välierässäkin Monfils oli äärimmäisen vahva, sillä ranskalainen kaatoi Gianluca Magerin ja Marcos Gironin suoraan kahdessa erässä. Gironia vastaan ensimmäinen erä päättyi 7-5, mutta toinen erä oli puhdas 6-0 -voitto.

Sinner on edennyt hieman vaikeampaa reittiä finaaliin, kun Egor Gerasimovia, James Duckworthia ja Filip Krajinovicia vastaan jokaisessa ottelussa italialainen menetti syöttöjään sekä oli usein lähellä jopa erätappioita, mutta nuori tähti onnistui kääntämään jokaisen erän itselleen.

Loppuottelussa Monfils lienee suosikki viime aikaisten otteiden puolesta, sillä ranskalaisen syöttö on ollut jäätävässä vireessä läpi turnauksen kahden ottelun ja mikäli Sinner meinaa ranskalaisen syötön murtaa, niin se vaatiin äärettömän laadukasta peruslyöntipeliä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis