Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Novak Đokovićin johdolla vaaditut muutokset Australian avointen korona-sääntöihin eivät ottaneet tuulta alleen

Novak Djokovic
AOP

Australian Victorian osavaltion pääministeri Daniel Andrews on ehdottomasti sulkenut pois muutokset Australian avoimen tennisturnaukse pelaajien karanteenisääntöihin Novak Đokovićin pyynnöistä huolimatta.

Miesten tenniksen maailmantähti, serbialainen Novak Đoković ilmoitti lähettäneensä Australian avointen johtajalle Craig Tileylle kirjeen, jossa oli kuusi kohtaa ja jonka hän toivoisi toimivan turhautuneille pelaajille, jotka ovat karanteenissa Australian Melbournessa.

Lisäksi 25 Australian Open -pelaajaa joutui sunnuntaina karanteeniin, jolloin hotellihuoneissa eristettyjen kilpailijoiden kokonaismäärä on nyt yli 70. Pelaajat ovat nyt hotellihuoneissaan 14 päivän ajan, minkä vuoksi Đoković pyytää Australian tennisliitolta luettelossa ehdotettuja muutoksia.

Espanjan tennissivuston Punto de Breakin julkaisemien vaatimusten joukossa Đokovic haluaa karanteenipäivien lyhentämistä, pelaajille mahdollisuutta nähdä valmentajansa ja mahdollisimman monta pelaajaa muuttamaan yksityiskoteihin, joissa on tenniskenttä harjoittelun helpottamiseksi.

Australian Victorian osavaltion pääministeri Daniel Andrews oli selväsanainen tennispelaajien vaatimusten suhteen.

– Ihmiset voivat vapaasti esittää luetteloita vaatimuksista. Mutta vastaus on ei, hän sanoi.

– Se oli selkeästi määritelty etukäteen. Joten käsitys siitä, että muutoksia on tapahtunut, käsitys siitä, että ihmisiä ei ole tiedotettu – luulen, että tällä väitteellä ei todellakaan ole mitään eheyttä.

Andrews valisti myös useita pelaajia heti valitusten jälkeen siitä, että kovia karanteenisääntöjä ei muutettu heidän saapuessaan Australiaan. Monet väittivät, että heille kerrottiin, ettei heitä välttämättä pakoteta kovaan eristykseen, jos heidän lennollaan ollut matkustaja testaisi korona-positiiviseksi.

– Heille kaikille kerrottiin asiasta ennen tuloaan. Ja se oli ehto, jolla he tulivat. Täällä ei ole erityiskohtelua, Andrews kertoi toimittajille.

– Kaksi viikkoa kestävää karanteenia ja puskuria on rakennettu jo ennen 8. helmikuuta ennen turnauksen alkua, ja meidän on vain ohjattava testituloksia, jotka ovat tulleet ihmisiltä, ​​jotka ovat olleet lennolla ihmisten kanssa, jotka ovat saaneet positiivisen testin, vaikka he olivat negatiivisia ennen lentokoneeseen nousemista.

Victorian korona-karanteenista vastaava komissaari Emma Cassar on jo sanonut, että karanteeniohjelmaa ei muuteta.

– Ohjelma on suunniteltu pitämään ihmiset turvassa. Emme aio muuttaa ohjelmaa tai heikentää sitä missään olosuhteissa, Cassar sanoi sunnuntaina.

Victoria ilmoitti myös maanantaina, että korona-tartunnat on todettu vielä neljällä Australian Open -osallistujalla, mukaan lukien yksi pelaaja, ja lisää tapauksia saattaa tulla esiin, kun testaus jatkuu. Victorian terveysviranomaiset ovat nyt raportoineet yhdeksästä infektiosta Melbournen-tilauslennoilla saapuneiden matkustajien keskuudessa.

– Kaikki neljä liittyvät tennikseen, ja he kaikki ovat turvassa hotellikaranteenissa, Andrews sanoi.

Victorian terveyspäällikkö Brett Sutton lisäsi oman näkemyksensä.

– Luulen, että ihmiset, jotka ovat saaneet positiivisen testin, olivat todennäköisesti alttiina ennen kuin he lähtivät lennoille. Lähipäivien testitulokset antavat meille kuvan siitä, onko joku saanut tartunnan heiltä lennon aikana.

– Siksi säännöt ovat äärimmäisen tiukat näille tennispelaajille ja heidän seurueilleen, samoin kuin muille kansainvälisille vieraille.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Tennis