Seuraa meitä:

Muut

Juulia Turkkila ja Matthias Versluis luistelivat Suomelle olympiapaikan jäätanssissa

Juulia Turkkila Matthias Versluis jäätanssi
AOP

Juulia Turkkila ja Matthias Versluis voittivat ylivoimaisesti Saksan Oberstdorfissa käydyn Nebelhorn Trophyn. Onnistuminen toi Suomelle maapaikan olympialaisten jäätanssikilpailuun.

Juulia TurkkilaMatthias Versluis -parin kahden viikon takainen ennätys kansainvälisestä Lombardia Trophysta 171,23 meni lauantaina uusiksi: ennätys kirjattiin nyt lukemiin 181,19. Tulosta jouduttiin jännittämään kilpailun loppuun saakka, sillä rytmitanssiosuuden voittajana suomalaispari luisteli vapaatanssikilpailun viimeisenä.

Tulosten selvittyä tunnelma suomalaisleirissä oli iloinen ja helpottunut.

– Matthias sanoi heti luistelun jälkeen, että se on siinä. Paineista huolimatta tämä oli meiltä kylmäpäinen suoritus. Yksi paino on nyt pois harteilta. Olemme erityisen iloisia koko suomalaisen jäätanssin ja valmentajamme Maurizio Margaglion puolesta. Suomalainen jäätanssi on jälleen olympialaisissa, Turkkila ja Versluis iloitsivat.

Pari on tehnyt pitkäjänteistä ja määrätietoista työtä, joka näkyi nyt uudenlaisena energiana ja itsevarmuutena jäällä. Pääsääntöisesti kotimaassa harjoitteleva pari valmistautui tärkeään kauteen leireilemällä Italian Milanossa, josta on viime vuosina tullut suomalaisten jäätanssiparien ja heidän valmentajansa Margaglion tärkeä leirityspaikka.

Edellisen kerran Suomella on ollut olympiaedustus jäätanssissa Lillehammerissa vuonna 1994, kun pari Susanna RahkamoPetri Kokko osallistui kilpailuun ollen lopputuloksissa neljäs.

Oberstdorfissa jaossa oli jäätanssiin viimeiset neljä olympiapaikkaa, 19 paikkaa jaettiin jo kevään MM-kisojen tulosten perusteella,

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Pussit mainos pieni

Mainos

Gorilla Pieni

Lisää aiheesta Muut