Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Lupaava amerikkalaisen jalkapallon pelaaja Aaron Lowe kuoli ammuskelussa

amerikkalainen jalkapallo

Lupaava utahilainen amerikkalaisen jalkapallon pelaaja Aaron Lowe ammuttiin kuoliaaksi varhain sunnuntaina Salt Lake Cityssä.

Aaron Lowen yliopistojoukkueen Utah Utesin valmentaja Kyle Whittingham oli järkyttynyt tapahtuneesta.

– Olemme järkyttyneitä kuullessamme Lowen kuolemasta. Ajatuksemme ja rukouksemme ovat Aaronin perheen ja ystävien kanssa, samoin kuin toinen henkilön, joka loukkaantui tässä traagisessa tapahtumassa. Aaron oli loistava joukkuetoveri, ystävä, veli ja poika, ja kaikki rakastivat hänen kanssaan. Hän tulee olemaan syvästi ikävä.

Utahin yliopiston urheilujohtaja Mark Harlan jatkoi samoilla linjoilla.

– Aaron oli upea nuori mies, jalkapallojoukkueemme johtaja ja kestävyyden ja rohkeuden kallio. Olemme olleet yhteydessä Aaronin perheeseen ja tuemme heitä sekä opiskelijaurheilijoita, valmentajia ja henkilökuntaa kaikissa yleisurheiluohjelmissamme, ja keskitymme niihin.

Yhdysvaltain Utahissa sijaitsevan Salt Lake Cityn poliisin mukaan 21-vuotias Lowe kuoli tapahtumapaikalla ammuskelussa kotibileissä kaupungin Sugar House -kaupunginosassa Myös toinen henkilö, nainen, jota ei tunnistettu, ammuttiin ja hän on kriittisessä tilassa paikallisessa sairaalassa.

Poliisi sanoi, että he saivat ensimmäisen puhelun kello 22.30 lauantaina kotibileiden meluvalituksesta ja sitten sunnuntaina klo 12.20 toisen puhelun ammuskelusta.

Pidätyksiä ei ole tehty.

Salt Lake Cityn poliisipäällikkö Mike Brown sanoi, että etsivät pyrkivät tunnistamaan epäillyn tai epäillyt sunnuntain ampumisesta.

– Tämä lahjakas nuori mies kosketti niin monien elämää täällä Salt Lake Cityssä ja Texasissa. Salt Lake Cityn poliisilaitos suree ja esittää osanottomme Lowen perheelle ja Utahin yliopiston yhteisölle. Osanottomme koskee myös muita ampumisessa loukkaantuneita. Toivon heidän pikaista toipumistaan.

Myös Utahin osavaltion kuvernööri Spencer Cox twiittasi surunvalittelunsa twiitissä.

– Rukouksemme ovat hänen perheensä kanssa tällä hirvittävän vaikealla hetkellä.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Utah Football (@utahfootball) jakama julkaisu

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut