Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Entinen huippu-uimari Klete Keller tunnusti syyllisyytensä Capitol-mellakoissa osana vetoomussopimusta

Klete Keller entinen uimari USA
AOP

Kolminkertainen olympiauimari Klete Keller, joka käytti Team USA -takkiaan 6. tammikuuta 2021 tehdyssä hyökkäyksessä Washingtonin Capitol-kukkulalle, myönsi keskiviikkona syyllisyytensä yhteen syytteeseen, joka johtui hänen roolistaan ​​mellakoissa.

Entisen uimarin Klete Kellerin saamasta rikossyytteestä virkamiesmenettelyn estämisestä määrätään enintään 20 vuoden vankeusrangaistus, vaikka rangaistusohjeet edellyttävät 21-27 kuukautta.

39-vuotias Keller esitti vetoomuksen Yhdysvaltain käräjäoikeuden tuomarin Richard J. Leonin kuulemisessa. Osana vetoomussopimusta Keller tekee yhteistyötä hallinnon kanssa Capitoliin kohdistuneesta hyökkäyksestä johtuvissa lisäsyytteissä vastineeksi siitä, että hallinto luopuu kuudesta häntä vastaan ​​nostetusta lisäsyytteestä.

Tuomioistuntoa ei järjestetty, ja apulaisoikeusministeri Troy A.Edwards jr pyysi Leonilta riittävästi aikaa Kellerin yhteistyön mahdollistamiseksi meneillään olevissa asioissa ja tuomari huomautti, että Kellerin tuomio voitaisiin alentaa tai korottaa yhteistyön laajuuden perusteella. Yli 600 ihmistä on syytetty osallistumisesta 6. tammikuuta 2021 tehtyyn iskuun.

Edwards esitteli tuomarille esittämässään esityksessä hallituksen todisteet, jotka kaikki Keller on myöntänyt sanoen, että Keller vietti lähes tunnin Capitolissa 6. tammikuuta ja huusi jossain vaiheessa “F — Nancy Pelosi!” ja “F — Chuck Schumer!” viitaten parlamentin puhemieheen, demokraattien Pelosiin ja senaatin vähemmistöjohtajaan, demokraattien Charles E. Schumeriin.

Toisessa vaiheessa, Edwards sanoi, Keller vetäisi kyynärpäänsä pois poliisilta, joka yritti poistaa hänet ja muut mellakoijat rakennuksesta.

Keller, joka voitti kaksi kultamitalia ja yhteensä viisi mitalia olympialaisina vuosina 2000, 2004 ja 2008, ei puhunut tuomarin edessä, paitsi että hän vastasi useisiin kyllä ​​tai ei -kysymyksiin osoittaakseen ymmärtävänsä syytteet ja sopimuksen ehdot. Keller ja hänen asianajajansa Edward B. MacMahon eivät puhuneet toimittajille oikeustalon ulkopuolella.

MacMahon sanoi huomautuksissaan tuomarille, että hänen asiakkaansa “Yritti hyvittää tekemänsä kauhean virheen”, ja lisäsi, että Keller on “hämmentynyt” ja toivoo “Voivansa aloittaa elämänsä alusta”.

Kellerin osallistumisen kapinaan huomasivat ensin uintiyhteisön jäsenet hyökkäyksen jälkeisinä päivinä, ja uimissivusto swimswam.com raportoi sen jälkeen, kun Colorado Springsissä asuva Keller havaittiin uutisvideoissa Capitoliin hyökkäävästä väkijoukosta. Jos Kellerin 198 sentin kroppa ja tutut piirteet eivät paljastaneet mitään, hänen käyttämänsä sininen Team USA -takki, jossa oli olympiajoukkueen merkki, paljasti.

Väkivaltainen hyökkäys, jota presidentti Donald Trump ja hänen kannattajansa kannustivat, tapahtui, kun kongressi pyrki laskemaan yhteen marraskuun presidentinvaalien äänet, jotka Trump hävisi. Hyökkäyksen seurauksena kuoli viisi ihmistä ja kymmeniä Washingtonin poliiseja loukkaantui.

Kelleriä, jota ei havaittu väkivaltaisissa teoissa videoissa, syytettiin Yhdysvaltain käräjäoikeudessa Denverissä 13. tammikuuta, vain viikko Capitoliin kohdistuneen hyökkäyksen jälkeen, ja hän ilmoitti itsensä viranomaisille seuraavana päivänä. 10. helmikuuta suuri tuomaristo syytti häntä seitsemästä syytteestä, ja hänen tuomionsa enimmäisrangaistus oli lähes 30 vuotta.

Keller kiisti aluksi syyllisyytensä, mutta syyttäjät ilmoittivat elokuussa, että Kellerille oli tarjottu tuomiokauppa ja ilmoittivat Leonille olevansa valmis hyväksymään sen.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Muut