Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Entinen huippukuljettaja John Wes Townley ammuttiin kuoliaaksi

John Wes Townley entinen kilpa-ajaja USA
AOP

John Wes Townley, entinen NASCAR -kuljettaja, jolla oli laaja ura Xfinity- ja Camping World Truck -sarjoissa vuosina 20082016, ammuttiin kuoliaaksi lauantaina.

Athensin-Clarken läänin poliisi vastasi ilmoitukseen ampumisesta juuri ennen kello 21.00 lauantai-iltana Yhdysvaltain Georgian Athensissa. John Wes Townleytä ja 30-vuotiasta naista oli ammuttu ja molemmat kuljetettiin paikalliseen sairaalaan, jossa Townley kuoli saamiinsa vammoihin. Naisen vammoja kuvailtiin vakaviksi.

Poliisitutkinta on parhaillaan käynnissä, ja uhrin tuntemana 32-vuotias dunwoodyläinen mies on epäiltynä tapauksesta. Alustavan tutkimuksen mukaan murha liittyy perheväkivaltaan.

Townley kilpaili NASCARissa 2000-luvun lopulla ja 2010-luvulla enimmäkseen perheensä paistetun kanan ravintolaketjun tuella. Vaikka Townley oli kehittynyt taipumukseen kolareihin uransa alussa, hän kehittyi lopulta kunnioitettavaksi kuljettajaksi, joka nautti suurimman osan menestyksestään Camping World Truck -sarjassa.

Townley saavutti parhaan sijan kahdeksannella sijalla Truck-sarjan kokonaistuloksissa vuonna 2015, jolloin hän näki uransa ylpeimmän hetken, kun hän nappasi ensimmäisen ja ainoaksi jääneen voittonsa ​​Las Vegas Motor Speedwaylla. Kun hän jäi eläkkeelle kauden 2016 lopussa, Townley oli napannut yhden voiton, viisi top 5 -sijoitusta, 24 top 10 -sijoitusta ja kaksi paalupaikkaa 110 kisastartissa.

Hän ajoi myös 76 kisaa Xfinity-sarjassa, ja paras sijoitus oli 13. sija, jonka hän saavutti useaan otteeseen.

Townley kilpaili myös useasti Daytona International Speedwayllä ARCA Menards Seriesissä. Townley voitti ARCA-kisan vuonna 2013 uransa ensimmäisenä voittona ja voitti sen vielä uudelleen vuonna 2016.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut