Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Entinen huippukuljettaja John Wes Townley ammuttiin kuoliaaksi

John Wes Townley entinen kilpa-ajaja USA
AOP

John Wes Townley, entinen NASCAR -kuljettaja, jolla oli laaja ura Xfinity- ja Camping World Truck -sarjoissa vuosina 20082016, ammuttiin kuoliaaksi lauantaina.

Athensin-Clarken läänin poliisi vastasi ilmoitukseen ampumisesta juuri ennen kello 21.00 lauantai-iltana Yhdysvaltain Georgian Athensissa. John Wes Townleytä ja 30-vuotiasta naista oli ammuttu ja molemmat kuljetettiin paikalliseen sairaalaan, jossa Townley kuoli saamiinsa vammoihin. Naisen vammoja kuvailtiin vakaviksi.

Poliisitutkinta on parhaillaan käynnissä, ja uhrin tuntemana 32-vuotias dunwoodyläinen mies on epäiltynä tapauksesta. Alustavan tutkimuksen mukaan murha liittyy perheväkivaltaan.

Townley kilpaili NASCARissa 2000-luvun lopulla ja 2010-luvulla enimmäkseen perheensä paistetun kanan ravintolaketjun tuella. Vaikka Townley oli kehittynyt taipumukseen kolareihin uransa alussa, hän kehittyi lopulta kunnioitettavaksi kuljettajaksi, joka nautti suurimman osan menestyksestään Camping World Truck -sarjassa.

Townley saavutti parhaan sijan kahdeksannella sijalla Truck-sarjan kokonaistuloksissa vuonna 2015, jolloin hän näki uransa ylpeimmän hetken, kun hän nappasi ensimmäisen ja ainoaksi jääneen voittonsa ​​Las Vegas Motor Speedwaylla. Kun hän jäi eläkkeelle kauden 2016 lopussa, Townley oli napannut yhden voiton, viisi top 5 -sijoitusta, 24 top 10 -sijoitusta ja kaksi paalupaikkaa 110 kisastartissa.

Hän ajoi myös 76 kisaa Xfinity-sarjassa, ja paras sijoitus oli 13. sija, jonka hän saavutti useaan otteeseen.

Townley kilpaili myös useasti Daytona International Speedwayllä ARCA Menards Seriesissä. Townley voitti ARCA-kisan vuonna 2013 uransa ensimmäisenä voittona ja voitti sen vielä uudelleen vuonna 2016.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Muut