Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

MotoGP-kuskit vaativat muutoksia Circuit of the Americas -rataan

Circuit of the Americas Austin USA
AOP

MotoGP -kuljettajisto on määrittänyt vähimmäismäärän muutostöitä, joita he vaativat palatakseen turvallisesti Circuit of the Americas -radalle vuonna 2022. Tämä tapahtui sen jälkeen, kun Texasin radan kuoppaisen pinnan tilasta on esitetty soraääniä ennen sunnuntain Yhdysvaltain GP:tä.

Radan pinta on jo aiheuttanut ongelmia Austinin alueen maaperän luonteen vuoksi, joka turpoaa ja supistuu pitäessään ja menettäessään vettä. Nyt näyttää siltä, ​​että talvi, joka oli erityisen kylmä, ja joka toi merkittäviä sähkökatkoksia koko osavaltioon, ja jota seurasi tavanomaista kosteampi kevät, on johtanut siihen, että aiemmat ongelmat ovat laajentuneet paljon.

Useat kuljettajat puhuivat radan luonteesta perjantain harjoitusten jälkeen. Tämän lisäksi huippunimet, kuten Fabio Quartararo, Francesco Bagnaia ja hallitseva maailmanmestari Joan Mir, menivät niin pitkälle, että osoittivat, että rata ei ollut tarpeeksi turvallinen sunnuntain kilpailua varten.

Luvattuaan ilmaista nämä näkemykset perjantain turvallisuuskomitean kokouksessa MotoGP-sarjan promoottorin Dorna Sports SL:n kanssa, kuljettajat tekivät kompromissisopimuksen promoottorin kanssa. Sopimuksessa määritettiin vähimmäistyö, joka tarvitaan sen varmistamiseksi, että sarja palaa vuoden 2022 sopimuksen mukaisesti Texasiin.

Suzuki-kuljettaja Mir kehui kokousta.

– Näin Dornan todella hyvässä asemassa eilen. He olivat kriittisiä, he ymmärsivät tilanteen täydellisesti.

– Jokainen kuljettaja valitti asfaltista ja sanoi, että emme voi toistaa toista viikonloppua tällaisissa olosuhteissa. Näyttää siltä, ​​että kaikki ovat tottuneet niihin, mutta ne eivät ole normaaleja.

Vaatimukset ovat selvät.

– Jos he eivät uudelleenpinnoita vähintään ykkös- ja kakkossekstoria ja osaa kolmannesta sektorista, emme palaa tänne.

– Toivon, että löydämme ratkaisun ja voimme palata tänne, koska se on todella hieno rata. En nauti siitä, mutta se on todella mukava. Katsotaan, Mir totesi.

Aprilia-kuski Aleix Espargaró on myös helpottunut. Hän oli viikonloppuna kaatunut neljä kertaa ja sanoi, että Dornan on yksinkertaisesti noudatettava sitoumusta, mutta myös pehmensi aiempia sanomisiaan.

– He lupasivat meille, että he uudelleenpinnoittavat vähintään mutkien 2-10 välisen alueen. Olemme pyytäneet enemmän, mutta he kysyivät, mikä on minimi, ja jokainen kuski myönsi, että radan pahin osa on mutkien 2-10 välissä.

– He ovat luvanneet tehdä tämän työn ensi vuonna, ja minun tehtäväni on vain ajaa moottoripyörällä. Voin sanoa, että tämä rata ei ole turvallinen, koska täällä ei ole turvallista kilpailla, mutta en tee kalenteria ja minun on sopeuduttava siihen, mitä he järjestävät. He sanovat aina, että turvallisuus on ensin ja että se on erittäin tärkeää, joten katsotaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut