Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Moto3-kuski Deniz Öncü tuomittiin syylliseksi viikonlopun kolariin Austinissa – Rangaistuksena kahden kilpailun kilpailukielto

Deniz Öncü Red Bull KTM Tech3 Moto3
AOP

Turkkilaisen Moto3-kuljettaja Deniz Öncün katsottiin aiheuttaneen vakavan Moto3-onnettomuuden, ja hänet tuomittiin kahden kilpailun kilpailukieltoon.

Red Bull KTM Tech3:n 18-vuotias Deniz Öncü on kilpailukiellossa tulevissa Gran Premio Nolan del Made in Italy e dell’Emilia-Romagna- ja Grande Premio do Algarve -kisaviikonlopuissa Moto3-luokassa. Tuomarien mielestä turkkilaisen kuljettajan vastuulla oli vakava monen kuljettajan Moto3-luokan onnettomuus sunnuntaina Yhdysvaltain GP:ssä Texasin Austinissa.

Tuomari vahvistivat, että Öncün havaittiin aiheuttaneen onnettomuuden kääntymällä toisen kuljettajan – tässä tapauksessa Indonesian Gresini Racing Moto3 -tallin Jeremy Alcoban ajolinjalle Circuit of the Americasin takasuoralla. Kolarisumaan osuivat vielä Andrea Migno ja Pedro Acosta, jotka kaatuivat rajusti, minkä seurauksena kilpailu keskeytettiin.

Tilanne sai alkunsa, kun Alcoban eturengas osui edellä ajaneen Öncün takarenkaaseen. Öncün katsottiin leikanneen Alcoban eteen, minkä seurauksena espanjalainen kaatui. Takana ajaneet Acosta ja Migno törmäsivät Alcoban kaatuneeseen pyörään ja lähtivät karmean näköiselle ilmalennolle. Molempien pyörät hyppäsivät kunnolla ilmaan ja kuljettajat tulivat erittäin vaarallisen näköisesti asfalttiin.

Red Bull KTM Tech3 ei ole valittanut Önculle määrätystä rangaistuksesta, ja kaikki törmäykseen joutuneet ajajat ovat kunnossa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut