Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Brooklyn Nets hankalassa tilanteessa tähtipelaajansa Kyrie Irvingin rokottamattomuuden kanssa

Kevin Durant ja Kyrie Irving pelaavat Netsin riveissä
AOP

NBA-seura Brooklyn Nets on vaikeassa välikädessä tähtipelaajansa Kyrie Irvingin kanssa. Irving on kieltäytynyt ottamasta korona-rokotetta ja joutuu New Yorkin osavaltion korona-säännösten vuoksi siten jättämään kaikki osavaltiossa pelattavat pelit väliin.

Sunnuntaina Brooklyn Netsin päävalmentaja Steve Nash myönsi vahvan mahdollisuuden, että Kyrie Irving ei pelaa kotipeleissä New Yorkin rokotemääräyksen vuoksi. Sama pätee myös saman osavaltion New York Knicksin kotihallissa pelattaviin vieraspeleihin. Irvingin rokotustila ei ole julkisesti tiedossa, mutta hän ei ollut oikeutettu perjantain esikauden voittoon Bucksia vastaan ​​terveydellisistä ja turvallisuussyistä.

– Luulen, että tiedämme, ettei hän pelaa kotipelejä. Siten meidän on varmasti pelattava ilman häntä tänä vuonna. Joten se riippuu vain siitä, milloin, missä ja kuinka paljon, Nash harmitteli.

Sunnuntai oli Irvingin ensimmäinen harjoitus sen jälkeen, kun Nets palasi harjoitusleiriltä San Diegosta. Hän ei pelannut Brooklynin harjoituskauden avausottelussa Los Angeles Lakersia vastaan ​​3. lokakuuta ja istui katsomossa rotaatiopelaajien kanssa.

Hän ei myöskään pystynyt harjoittelemaan joukkueen kanssa ennen kuin vasta perjantaina. The Athletic -lehden toimittaja Shams Charania kertoi, että joukkueen HSS-harjoituskeskus on yksityinen toimistorakennus, johon sovelletaan poikkeusta kaupungin toimeksiantoon.

Irving menettää 380 000 dollarin palkan jokaisesta pelistä, jonka hän jättää väliin.

Irving pystyi harjoittelemaan täysillä sunnuntaina, mutta ei matkusta Philadelphiaan maanantain harjoituskauden otteluun Philadelphia 76ersiä vastaan. Vaikka hän on täysin terve, Nash sanoi, että Irving on harjoitettava kuntoon ennen pelaamista viikon poissaolon jälkeen.

Vaikka Irving pystyi harjoittelemaan, hän ei pystynyt antamaan Nashille ja hänen henkilökunnalleen vahvaa käsitystä kunnostaan. Irving pystyy osallistumaan Brooklynin kahteen ensimmäiseen runkosarjan otteluun, joista ensimmäinen on Milwaukeessa 19. lokakuuta, mutta Nash ei ollut valmis antamaan takeita Irvingin peliajasta runkosarjassa.

Hän ei sulkenut pois Irvingin tuomista penkiltä peleissä, joita hän voi pelata, jos se auttaa jatkuvuudessa.

– Se on mahdollista, kyllä. Katsotaan. Emme ole oikeastaan ​​vielä päässeet sinne. Luulen, että yritämme edelleen käsitellä kaikkia mahdollisuuksia. Se voi viedä jonkin aikaa nähdäksemme missä hänen kehonsa on. Kukaan ei ole koskaan tehnyt sitä aikaisemmin, joten yritämme. En tiedä, mitä ennakkotapauksia on ja mikä on paras tapa tehdä se. Yritämme todella navigoida sitä ajan kanssa.

Irvingin asema ei ole varma ja asiat voivat aina muuttua. Nash huomautti nopeasti, että määräyksiä, jotka estävät Irvingin pelaamasta New Yorkin osavaltiossa, ei ollut olemassa pari kuukautta sitten ja ne voivat muuttua uudelleen. Tällä hetkellä Netsin tehtävänä on tehdä jotain ennennäkemätöntä: yrittää voittaa titteli tähtipelaajansa kanssa, joka pelaa pääasiassa osa-aikaisesti.

Lähde: The Athletic

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo