Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

NFL-tuomari Carl Madsen menehtyi matkalla kotiin pelistä

amerikkalainen jalkapallo
AOP

Pitkäaikainen yhdysvaltalainen NFL-tuomari Carl Madsen kuoli sunnuntaina 71-vuotiaana.

NFL-tuomari Carl Madsen kuoli palatessaan kotiin Kansas City Chiefs-Tennessee Titans -ottelusta, jossa hän toimi videotuomarina.

NFL:n koulutus- ja kehitysjohtaja Walt Anderson jakoi NFL:n surunvalittelut Madsenin kuoleman johdosta.

– Madsen oli NFL:n tuomari yli kahden vuosikymmenen ajan, ensin erittäin arvostettuna kenttävirkailijana ennen siirtymistään videotuomarin rooliin vuodesta 2009 alkaen.

– Upea ystävä ja kollega, Carlin rakkaus jalkapalloon ja omistautuminen tuomarointiin oli aina läsnä, kun hän jakoi avokätisesti aikaansa nuorten tuomareiden ohjaamiseen klinikoilla eri puolilla maata. Ilmavoimien veteraani Carlilla oli valtava henki ja tahto ja häntä tullaa ikävöimään suuresti.

Madsen vietti 12 kautta kenttätuomarina vuosina 1997–2008, ennen kuin hänestä tuli videotuomari vuonna 2009. Madsen oli tällä kaudella 12. pelissään videotuomarina. Hän oli Paul Weidnerin kanssa kokenein NFL:n 17 videotuomarista.

NFL:n tuomarijärjestön puheenjohtaja Scott Green julkaisi myös lausunnon tapahtuneesta.

– Carlia jäävät ikävöimään he, jotka työskentelivät hänen kanssaan kentällä ja videotuomarina Hänellä oli lempinimi “Big Country” tuomaritovereidensa keskuudessa, mikä ei liittynyt vain hänen kokoonsa, vaan hänen suureen persoonansa lämpimänä ja anteliaana miehenä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Muut