Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Muut

NFL-tuomari Carl Madsen menehtyi matkalla kotiin pelistä

amerikkalainen jalkapallo
AOP

Pitkäaikainen yhdysvaltalainen NFL-tuomari Carl Madsen kuoli sunnuntaina 71-vuotiaana.

NFL-tuomari Carl Madsen kuoli palatessaan kotiin Kansas City Chiefs-Tennessee Titans -ottelusta, jossa hän toimi videotuomarina.

NFL:n koulutus- ja kehitysjohtaja Walt Anderson jakoi NFL:n surunvalittelut Madsenin kuoleman johdosta.

– Madsen oli NFL:n tuomari yli kahden vuosikymmenen ajan, ensin erittäin arvostettuna kenttävirkailijana ennen siirtymistään videotuomarin rooliin vuodesta 2009 alkaen.

– Upea ystävä ja kollega, Carlin rakkaus jalkapalloon ja omistautuminen tuomarointiin oli aina läsnä, kun hän jakoi avokätisesti aikaansa nuorten tuomareiden ohjaamiseen klinikoilla eri puolilla maata. Ilmavoimien veteraani Carlilla oli valtava henki ja tahto ja häntä tullaa ikävöimään suuresti.

Madsen vietti 12 kautta kenttätuomarina vuosina 1997–2008, ennen kuin hänestä tuli videotuomari vuonna 2009. Madsen oli tällä kaudella 12. pelissään videotuomarina. Hän oli Paul Weidnerin kanssa kokenein NFL:n 17 videotuomarista.

NFL:n tuomarijärjestön puheenjohtaja Scott Green julkaisi myös lausunnon tapahtuneesta.

– Carlia jäävät ikävöimään he, jotka työskentelivät hänen kanssaan kentällä ja videotuomarina Hänellä oli lempinimi “Big Country” tuomaritovereidensa keskuudessa, mikä ei liittynyt vain hänen kokoonsa, vaan hänen suureen persoonansa lämpimänä ja anteliaana miehenä.

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut