Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Korisliigassa kolme pelaajasiirtoa – Ovet kävivät Pyrinnössä, Lahdessa ja Bisonsissa

Romani Hansen koripallo Pyrintö
AOP

Miesten Korisliigassa nähtiin maanantaina kolme pelaajasiirtoa. Kaikki kohdistuivat yhdysvaltalaispelaajiin.

Tampereen Pyrintö on vapauttanut Romani Hansenin tehtävistään. Hansen ehti pelata Pyrinnössä seitsemän ottelua 10,4 pisteen, 1,0 syötön ja 6,0 levypallon keskiarvolla.

Lahteen Korisliigasta tuttu Ballard

Lahti Basketball on tehnyt loppukauden sopimuksen kokeneen 33-vuotiaan Antonio Ballardin kanssa. Ballard on tuttu pelaaja Suomen kentillä, sillä hän on aikaisemmin edustanut Salon Vilpasta ja Kouvolan Kouvoja. 193-senttinen Ballard on todellinen voimanpesä, joka on pelannut ammatikseen Kanadassa, Sveitsissä, Kreikassa, Ranskassa ja Suomessa.

Korisliigassa Ballard on tehtaillut seuraavat tilastot: Salon Vilpas kausi 2018-19 – 17,2 pistettä, 7,4 levypalloa ja 1,4 syöttöä. Kouvolan Kouvot kausi 2020-21 – 15,9 pistettä, 10,2 levypalloa ja 1,4 syöttöä.

– Olen todella iloinen Ballardin sopimuksesta. Hän täydentää erinomaisesti joukkueemme osaamispalettia. Hän tuo meille fyysistä puolustusta lähellä koria, levypalloja, 1-1-osaamista hyökkäykseen ja ennen kaikkea kokemusta siitä, miten matseja voitetaan. Hän pystyy johtamaan verbaalisesti puolustustamme ja tuo myös lisää vaatimustasoa harjoituksiimme.

– Kaikkiaan on hienoa saada Antonion tasoinen korkean profiilin vahvistus riveihimme, päävalmentaja Pieti Poikola kommentoi.

Ballard saapuu Lahteen tiistaina.

Bisons vahvisti sentteriosastoaan

Korisliiga-kautensa yskähdellen aloittanut Bisons Loimaa on tehnyt muutoksia kokoonpanoonsa. Kazembe Abifin kanssa solmittu pelaajasopimus on purettu yhteisymmärryksessä pelaajan kanssa, ja Jonathan Galloway on hankittu korvaamaan Abifin jättämää aukkoa.

Bisonsin tiedotteen mukaan noin 210-senttinen Galloway tuo joukkueelle voimaa levypallopeliin, torjuntauhkaa sekä koriraudan yläpuolella pelaavan pelaajan.

Kolmatta kauttaan ammattilaisena pelaava Galloway aloitti ammattilaisuransa kaudella 2019-2020 kovassa tanskalaisjoukkueessa Bakken Bearsissa. 20 ottelussa mies tehoili keskimäärin kymmenen pistettä ja kahdeksan levypalloa ottelua kohden. Kaudella 2020-21 Galloway edusti kroatialaista Zadaria sekä sveitsiläistä Montheytä.

Yhteensä kaudella mies pelasi 34 ottelua, joissa tuloksena 27 minuutissa olivat keskiarvot 11 pistettä ja kahdeksan levypalloa ottelua kohden. Tämän kauden Guamin maajoukkueessakin pelaava Galloway aloitti Turkin toiseksi korkeimmalla sarjatasolla mutta ehti pelata siellä vain kaksi ottelua, kunnes sopimus purettiin.

Bisonsin päävalmentaja Darko Mihajlovic on tyytyväinen uuteen pelaajasopimukseen.

– Jonathan on pitkä. Hänellä on pitkät raajat, ja hän tuo meille ulottuvuutta. Hän on erinomainen puolustaja niin kaarella kuin sisälläkin sekä hyvä levypallopelaaja. Uskon, että Jonathan sopii hyökkäyskonseptiimme hyvänä korinaluspelaajana sekä viimeistelijänä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo