Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Daniil Medvedev menetti erän Sebastian Kordalle Pariisin Masters-turnauksessa

Daniil Medvedev
AOP

Venäjän maailmanlistan kakkospelaaja Daniil Medvedev eteni Pariisin Masters-1000 -kisassa kahdeksan parhaan joukkoon kaatamalla Yhdysvaltain Sebastian Kordan. Medvedev menetti kaikkien yllätykseksi ottelussa avauserän.

Daniil Medvedev näytti jälleen miksi hän on yksi maailman parhaista tennispelaajista. Medvedev kaatoi Sebastian Kordan Pariisin Masters-turnauksen neljännesvälierässä 2-1 (4-6, 6-1, 6-2) -lukemin ja matkasi puolivälierään, jossa vastaan asettuu joko Espanjan Carlos Alcaraz tai Ranskan Hugo Gaston. Nuorten ja lupaavien pelaajien kohtaaminen käytiin Medvedevin ottelun jälkeen.

Medvedev taipui ekassa erässä 6-4 -lukemin menetettyään syötön 4-4 -tilanteessa. Toiseen erään venäläinen keräsi pelinsä kasaan ja murskasi Kordan 6-1 -lukemin murtaen haastajan syötön kahdesti.

Kolmannessa erässä Korda sai pidettyä kaksi ensimmäistä syöttöään putkeen, mutta tämän jälkeen venäläinen painoi tallan pohjaan ja mursi vastustajansa syötön kahdesti putkeen. Medvedev tuli syöttämään ottelua itselleen 5-2 -tilanteessa, mutta menetti toista kertaa oman syöttönsä ottelussa ja yhdysvaltalainen sai orastavan mahdollisuuden nousta mukaan taisteluun otteluvoitosta. Korda kuitenkin menetti syöttönsä heti perään ja hävisi erän 6-3 -lukemin.

Puolivälierissä Novak Djokovic kohtaa Taylor Fritzin. Djokovic pääsi jatkoon, kun ranskalaisveteraani Gael Monfils luovutti. Tälle otteluparin voittajalle vastaan tulee välierässä joko James Duckworth tai Hubert Hurkacz. Kolmannessa puolivälierässä Casper Ruud haastaa Alexander Zverevin, joka kaatoi vahvaa syksyä pelaavan Grigor Dimitrovin kolmessa erässä.

Sijoitettuja pelaajia kauden viimeisessä Masters-turnauksessa on jäljellä viisi kappaletta. Medvedevin lisäksi sijoitettuja ovat Djokovic, Hurkacz, Ruud ja Zverev.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis