Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Kiinalainen tennishuippu Shuai Peng on kadonnut syytettyään entistä varapääministeriä seksuaalisesta hyväksikäytöstä

Shuai Peng tennis Kiina
AOP

Kiinalainen tenniksenpelaaja Shuai Peng syytti aiemmin tällä viikolla entistä varapääministeri Gaoli Zhangia seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Esitettyään syytökset Weibo-palvelussa Peng on kadonnut jäljettömiin.

Tiistaina julkaistussa Weibo-julkaisussa 35-vuotias Shuai Peng kertoi hyväksikäytöstä, jonka kerrotaan tapahtuneen kymmenen vuotta sitten. Pengin julkaisu ehti olla julki vain noin 20 minuuttia ennen kuin se poistettiin.

– Olin niin peloissani sinä iltapäivänä. En koskaan antanut lupaani, itkin koko ajan, Peng kuvaili.

Pengin mukaan hänellä ja entisellä Kiinan varapääministerillä Gaoli Zhangilla oli useita vuosia suhde, joka hänen mukaansa ei ollut vapaaehtoinen alusta alkaen, vaan se alkoi seksuaalisella väkivallalla. Pari katkaisi suhteen Zhangin noustua varapääministeriksi.

Muutama vuosi myöhemmin yhteydenpito jatkui, kun Zhang kutsui tennistähden kotiin päivälliselle. Peng kertoi, että Zhang raiskasi hänet päivällisen jälkeen, kun hänen vaimonsa valvoi oven ulkopuolella.

Julkaisun katoamisen jälkeen katosi myös Peng. Kukaan ei ole kuullut tai nähnyt hänestä. Hänen sosiaalinen median tilinsä on tyhjennetty ja jäljelle jäänyt myöhempi viesti on yli vuoden vanha.

Ruotsalaisen uutistoimiston SVT:n Aasian kirjeenvaihtaja Ulrika Bergsten kertoi jutussaan, että tapahtumalla oli suuri vaikutus Kiinaan.

– He ovat uudelleenjulkaisseet hänen poistettuja viestejään, jotka he ovat onnistuneet luomaan eri tavoin uudelleen, lähes seitsemän miljoonaa kertaa. Ja ne, jotka sensuroivat, ovat metsästäneet ja sulkeneet. Väitetään, että et voi enää edes etsiä sanaa “tennis” sosiaalisessa mediassa.

Peng on voittanut kaksinpelissä kaksi ja nelinpelissä 22 WTA-turnausta, mutta ei ole pelannut huipputasolla sitten vuoden 2020.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Tennis