Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Novak Djokovic kohtaa Daniil Medvedevin Pariisin finaalissa

Daniil Medvedev lyö palloa Pariisissa.
AOP

Tennis-vuoden viimeinen miesten Masters-1000 turnaus on yhtä ottelua vaille valmis, kun turnauksen finalistit ovat selvillä. Pariisissa tuhannesta ATP-pisteestä taistelevat maailman kaksi kärkipelaajaa, kun US Openissa taipunut maailmanlistan ykkönen Novak Djokovic saa yrittää revanssia finaalivastustaja Daniil Medvedevistä.

Lauantaina pelatuissa välierissä nähtiin kaksi hyvin erityylistä ottelua. Päivän ensimmäisessä välierässä Serbian Novak Djokovic kaatoi Puolan Hubert Hurkaczin 2-1 (3-6, 6-0, 7-6) -erin.

Djokovicin ja Hurkaczin ottelussa molemmat pitivät helposti syöttöjään aina kahdeksanteen peliin asti, jolloin puolalainen sai erän ensimmäisen murtopallon ja käytti sen hyödykseen. Hurkacz syötti perään erävoitosta ja serbillä oli mahdollisuus murtoon yhden pallon ajan, mutta ei käyttänyt sitä hyödykseen.

Toisessa erässä tilanne kääntyi täysin päälaelleen, kun Djokovic löi kaasun pohjaan ja mursi Hurkaczin kaikki syötöt vieden erän 6-0 -lukemin. Kovaa syöttävällä puolalaisella ei ollut yhtään pelipalloa omalla syöttövuorollaan koko erässä.

Kolmannessa erässä nähtiin kummaltakin yksi murto, joten erässä edettiin katkaisupeliin, jossa Djokovic oli vahvempi 7-5 -lukemin.

Jälkimmäisessä välierässä US Openissa uransa ensimmäistä Grand Slam -voittoa juhlinut Daniil Medvedev talloi Saksan olympiavoittaja Alexander Zverevin tenniskentän rakoon 2-0 (6-2, 6-2) -lukemin. Medvedev mursi molemmissa erissä Zverevin syötön kahdesti ja pelasi kokonaisvaltaisesti todella vahvan ottelun ansaiten voiton sekä finaalipaikan.

Sunnuntain loppuottelu alkaa kello 16.00 alkaen. Djokovic ja Medvedev ovat kohdanneet tällä kaudella kahdesti ja voitot ovat 1-1. Kummatkin kohtaamiset ovat Grand Slam turnausten finaaleista ja päättyneet 3-0 -lukemin. Australiassa Djokovic voitti ja Yhdysvalloissa Medvedev.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Tennis