Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Tamperelainen Minetit toi joukkuevoimistelun MM-kultaa Suomeen

Joukkuevoimistelu kuvituskuva
AOP

Joukkuevoimistelun MM-kisoissa nähtiin huikeaa suomalaismenestystä, kun tamperelainen Minetit-joukkue toi naisten sarjassa MM-kultaa.

Minetit pääsi juhlimaan joukkuevoimistelun MM-kultaa kotiyleisön edessä. Minetit voitti Helsingin jäähallissa pidetyt joukkuevoimistelun MM-kotikisat pistein 38,750.

Minetit kesti pauhaavan kotiyleisön paineet loistavasti: joukkue suoriutui koreografi Antton Laineen laatimasta Kalevala-teemaisesta ohjelmastaan loistavasti. Minetit oli paras joukkue sekä alkukilpailussa (pisteet 19,200) että finaalissa (19,550). Minettien joukkueessa oli voimistelijoita Tampereen Sisusta ja jyväskyläläisestä Tanssi- ja voimisteluseura Illusionista.

Kyseessä oli Minettien kolmas maailmanmestaruus. Aiemmin joukkue on juhlinut MM-kultaa 2015 ja 2017.

Finaalin toinen suomalaisjoukkue, espoolainen OVO Team oli tiukassa kisassa neljäs pistein 38,050. Hopea ja pronssi menivät Venäjälle. Madonna (pisteet 38,500) oli toinen, Expressia (38,350) kolmas.

Finaaliin eteni lauantaisen alkukilpailun perusteella 12 joukkuetta. Suomen kaksi muuta joukkuetta, Gloria (Attitude Sports, Elise, Pakilan Voimistelijat, Tapiolan Voimistelijat) ja Sanix Valens (Lahjan Tytöt), sijoittui alkukilpailussa sijoille 7. ja 9. Finaaliin oli kuitenkin kahden joukkueen maakiintiö.

Myös junioreiden sarjassa oli vahva suomalaispanostus. Minetit Junior oli hopealla, OVO Junior Team pronssilla. Junioreiden MM-kultaa otti venäläinen Victoria. Minetit Junior sai pisteitä 37,800, Victoria 38,500. Pronssijoukkue OVO Junior Teamin pistesaalis oli 37,250.

Minettien kultajoukkueessa voimistelivat kapteeni Emmi Nikkilä, Jessica Hakala, Iinu Häkkinen, Adaliina Niininen, Siiri Puuska, Neea Sivil ja Meeriellen Sukari, varalla olivat Oona Haatanen ja Laura Kiljunen. Valmentajina toimivat Titta Heikkilä ja Teija Kukkala, koreografiasta ja valmennuksesta vastasi Antton Laine.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut